• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.09.2023

09:25

Iskasapila sam bivšeg supruga i ne kajem se! Detalji sa saslušanja žene monstruma iz Vlaškog Dola

Shuterstock/drustvene mreze

Vesti

Iskasapila sam bivšeg supruga i ne kajem se! Detalji sa saslušanja žene monstruma iz Vlaškog Dola

Podeli vest

Ljiljana J. (56), koja je u petak uhapšena zbog sumnje da je ubila i raskomadala bivšeg muža Stevu A. (56) u njegovoj kući u Vlaškom Dolu kod Žabara, nije pokazala ni trunku kajanja dok je istražiteljima opisivala zločin.

Na saslušanju Ljiljana je mirno ispričala da su njeni sin Marko A. (30) i ćerka Andrijana (31) slušali muziku u svojim sobama kad je ona stavila jastuk Stevi preko glave, dok je spavao, i pištoljem mu presudila jednim hicem.

Potom je telo isekla motornom testerom na šest delova, pa tek onda zamolila decu da leš odvezu do šumarka, 60 kilometara dalje od kuće.

Sin u bekstvu

Marko i Andrijana su pristali i pomogli majci da se reši tela njihovog oca. Međutim, džak sa delovima tela je prošle nedelje slučajno pronađen kod sela Kučajna, pa su Ljiljana i Andrijana završile iza rešetaka, dok je Marko u bekstvu.

Foto: V.J.

Pretio bivšoj da će nju i decu izbaciti iz kuće

 

Izvor blizak istrazi potvrdio nam je da Ljiljana nije pokazala nikakvu emociju dok je opisivala kako je ubila i iskasapila bivšeg muža.

- Ona je na saslušanju opisala ceo zločin, ali nije htela mnogo da priča o motivima, dok se njena ćerka branila ćutanjem. Daljom istragom biće utvrđeno da li je Ljiljana zaista sama ubila muža i isekla telo, pošto postoji mogućnost da je na saslušanju htela da zaštiti decu i da preuzme svu krivicu za zločin - kazao je naš izvor.

Inače, ova porodica je decenijama živela u Beču, gde su rođeni Andrijana i Marko, ali pre nekoliko godina Ljiljana se razvela od Steve i uz njegovu dozvolu se sa decom preselila u kuću u Vlaškom Dolu. Steva je samo povremeno dolazio u Srbiju, da obiđe porodicu i imanje, ali nije mu se svidelo što su Ljiljana i deca zapustili kuću. Poslednji put kad je došao u Srbiju, početkom septembra, navodno im je zapretio da će ih sve izbaciti iz kuće, što je najverovatnije i bio motiv da Ljiljana likvidira bivšeg muža.

Preti im doživotna

Posle zločina, ona je sa decom otišla u Beč i tamošnjim vlastima prijavila Stevin nestanak, nakon čega se sa ćerkom vratila u Srbiju, gde su uhapšene, dok je Marko ostao u Austriji, zbog čega je za njim raspisana poternica.

Ljiljani i Andrijani je posle saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, a ako budu osuđene, preti im obema doživotna robija.

Foto: Privatna arhiva

Advokat Bojan Bojić
Advokat: Andrijana nema veze s ubistvom

Advokat Bojan Bojić, koji zastupa Ljiljaninu ćerku Andrijanu, nije hteo da priča o detaljima ubistva u Vlaškom Dolu, ali je napomenuo da njegova klijentkinja nema direktne veze sa zločinom.
- Žalićemo se na odluku o određivanju pritvora - kratko je kazao Bojić.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Srpski litijum može u Evropu sa "Zelenim pasošem": Johana Bernsel, portparolka EK o projektu "Jadar" i stavu Brisela
Društvo

Srpski litijum može u Evropu sa "Zelenim pasošem": Johana Bernsel, portparolka EK o projektu "Jadar" i stavu Brisela

Hoće li nas "Rio Tinto" potrovati kopanjem litijuma u okolini Loznice? Ovo je pitanje od milion dolara oko kojeg se u Srbiji, poslednjih godina, lome koplja u političkoj areni. Iz Brisela kažu da neće, jer ako Projekat "Jadar" ne bude rađen po najvišim ekološkim standardima, litijum iz Srbije neće moći da se prodaje u Evropskoj uniji, koja je najzainteresovaniji kupac ove kritične sirovine. Brisel svakako neće dozvoliti prodaju, ako se rudarenjem prekrše najstroža ekološka pravila.

16.06.2024

13:27

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26