• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

25.05.2024

12:18

Sahrana surovog ubice sutra na seoskom groblju u Brežanu! Nikola izmasakrirao lepu Lelu pa sebi prerezao grkljan

N.F/društvene mreže

Vesti

Sahrana surovog ubice sutra na seoskom groblju u Brežanu! Nikola izmasakrirao lepu Lelu pa sebi prerezao grkljan

Podeli vest

Nikola Lazarević (45) iz Požarevca koji je 15. maja zverski ubio emotivnu partnerku Lelu Stojadinović (55) u stanu njene majke na Novom Beogradu, a zatim sebe prerezao grkljan biće sahranjen sutra na groblju u Brežanu kdo Požarevca.

Stravična zločin odigrao se 15. maja oko 17 sati u višespratnici u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada je Nikola Lazarević prvo brutalno pesnicama tukao Lelu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, a onda je izmasakrirao nožem, da bi istim sečivom presudio i sebi prerezavši grkljan. 

Foto: Printcreen/facebook

Nikola Lazarević nakon jezivog zločina presudio i sebi

 

Inače surovi ubica je poznat u Požarevcu i okolini jer je držao autolimarsku radnju i šlep službu, dok je nesrećna Lela radila u opštini u Požarevcu. Njih dvoje, iako je Nikola oženjen, su bili u vezi, koju je Lela u više navrata pokušala da prekine, ali bezuspešno.

U vreme zločina Lela je bila u stanu svoje majke, na Novom Beogradu, dok je ona u banji. Ostaje nepoznato da li je na ovaj način pokušala da se sa sinom (23) skloni od Lazarevića, ili je nešto drugo bilo u pitanju.   

Foto: Društvene mreže

Lela više puta raskidala sa Nikolom ali svaki put mu se iz straha vraćala

 

Lela Stojadinović sahranjena je prošle subote (18. maj, prim. aut.) na starom požarevačkom groblju u krugu porodice, rođaka i prijatelja koji su bili očajni i neutešni nakon saznanja da je emotivni partner sa kojim je bila u vezi neko vreme krvnički ubio. Prema rečima njenih prijatelja, Lela je pokušavala da pobegne od nasilnika, ali nažalost nije uspela, svaki put bi je našao. Navodno, vraćala mu se svaki put kad bi joj pretio da će joj ubiti sina, jer je bila svesna da će to i uraditi.

Foto: Foto: N.Š.

Zgrada u kojoj je Nikola ubio Lelu i izvršio samoubistvo

 

Osam dana kasnije biće sahranjen i ubica sa seoskom groblju u Brežanu, a ovo informaciju je svojom objavom na Fejsbuku potvrdila i njegova supruga. 

- Moj Nine, kucnuo je i taj čas. Sahrana će se obaviti u nedelju 26. maja u 13 sati na Novom groblju u Brežanu - napisala je Nikolina supruga na svom Fejsbuku, dok je ispod okačila njegovu fotogrfiju na motoru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija