• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2023

14:50

Izrešetao mladića, pa pozvao policiju: Počinje suđenje osumnjičenom za ubistvo u Ugrinovcima

Printscreen

Vesti

Izrešetao mladića, pa pozvao policiju: Počinje suđenje osumnjičenom za ubistvo u Ugrinovcima

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu sutra bi trebalo da se održi pripremno ročište pred početak suđenja Bojanu T. (24) koji se sumnjiči da je 7. decembra 2022. godine oko 14.30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio D.D. u Ugrinovcima.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, optuženi bi trebalo kratko da se izjasni o krivici, a odbrana i tužilaštvo da predlože dokaze. Nakon pripremnog ročišta sud će zakazati glavni pretres, kojem će javnost moći da prisustvuje.

Optužnicom se Bojanu T. na teret stavljaju krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, objavljeno je na sajtu tog tužilaštva.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti.

Foto: Printscreen

 

Sumnja se da je Bojan T, pre osam meseci nakon kraće rasprave sa oštećenim D.D, koji je vozilom BMV X6 došao do kuće gde je okrivljeni živeo kao podstanar, iz neposredne blizine, ispalio pet hitaca iz pištolja u pravcu glave i tela oštećenog.

D.D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke “ Škoda octavia” udaljio sa lica mesta. Ne dugo zatim okrivljeni je pozvao policiju i sam se prijavio, nakon čega je lišen slobode.

Foto: printscreen

 

Motiv likvidacije je, navodno, dug oko kriminalnih poslova sa švercom migranata.

Žrtva je ubijena u bordo džipu u ulici Vlade Obradovića Kamenog u Ugrinovcima. Telo je zatečeno na zadnjem sedištu, sa jednom ranom od metka na glavi. Na mestu zločina pronađeno je ukupno šest čaura. Bojan T., rodom iz Kikinde, sam se predao i doneo pištolj koji je korišćen u zločinu - otkrio je tada naš izvor iz istrage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija