• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2023

22:57

Crnogorac likvidiran na  zadnjem sedištu BMW!  Mafijaško ubistvo u Ugrinovcima zbog šverca migranata

printscreen

Vesti

Crnogorac likvidiran na zadnjem sedištu BMW! Mafijaško ubistvo u Ugrinovcima zbog šverca migranata

Podeli vest

Suđenje Bojanu Tatomirovu (25), optuženom da je 7. decembra prošle godine u Ugrinovcima ubio Dražena Delevića (33) iz Budve, trebalo bi da počne pripremnim ročištem koje je zakazano za sledeću nedelju pred Višim sudom u Beogradu.

Delević je, podsetimo, pre osam meseci ubijen hicem u glavu na zadnjem sedištu džipa "BMW X6", a Tatomirov se sam predao policiji pola sata posle zločina. Motiv likvidacije je, navodno, dug oko kriminalnih poslova sa švercom migranata.

- Žrtva je ubijena u bordo džipu u ulici Vlade Obradovića Kamenog u Ugrinovcima. Telo je zatečeno na zadnjem sedištu, sa jednom ranom od metka na glavi. Na mestu zločina pronađeno je ukupno šest čaura. Tatomirov, rodom iz Kikinde, sam se predao i doneo pištolj koji je korišćen u zločinu - otkrio je tada naš izvor iz istrage.

Optuženi je, kako se ispostavilo, radio u tom trenutku u jednoj firmi za proizvodnju i prodaju sijalica u Batajnici. Navodno je, pored toga, bio u nelegalnim kombinacijama sa ubijenim oko šverca migranata iz kojih je želeo da izađe.

Pominjala se cifra od 90.000 evra, ali je ostalo nejasno ko je kome dugovao. Prema nekim spekulacijama, Bojan je tražio od Dražena da ga isplati, ali ovaj to nije hteo. 

Pokojni Delević je, inače, bio dobro poznat i našoj i crnogorskoj policiji.

- On je ranije hapšen zbog šverca 216 kilograma marihuane iz Srbije u Crne Goru, gde se vodio postupak protiv njega. U međuvremenu je pušten iz pritvora, pa je pobegao u Beograd, dok nije uhapšen i osuđen zbog oružane pljačke menjačnice. Sumnjičio se takođe i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra - ispričao je naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija