• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.05.2024

09:16

"Nemam ni gaće, ni četkicu za zube": Zola zakukao na sav glas, a onda je Miljana uzela stvar u svoje ruke, pa se obratila Velikom šefu

ATAIMAGES

Rijaliti

"Nemam ni gaće, ni četkicu za zube": Zola zakukao na sav glas, a onda je Miljana uzela stvar u svoje ruke, pa se obratila Velikom šefu

Podeli vest

Od trenutka kada se Lazar Čolić vratio u "Elitu", on i Miljana ne prestaju da prave haos po imanju.

Miljana Kulić je kukala i dozivala svog bivšeg da se vrati u rijaliti, sve dok Zola nije nedavno vraćen. Od tog trenutka, bivši ljubavni par pravi džumbus po velelepnom imanju.

Njih dvoje svakodnevno izgovaraju jedno drugom razne uvrede, ali tu nikada ne bude kraj, već bacaju i lome lične stvari po kući. Nikada ne mogu da nađu zajednički jezik.

Tako je i sada bilo, ali su ovog puta otišli i korak dalje. Miljana i Zola su počeli da se prskaju raznim hemijskim sredstvima, od acetona do sredstava za čišćenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELITA (@elita.rtvpink)

Međutim, posle ovog rusvaja, njih dvoje su odlučili da porazgovaraju kao odrasli ljudi. 

- Šta si sada rekao Aniti i Anđelu za mene? Odgovori mi - upitala je Miljana.

- U j*bem ti sunce, o Bože šta me snađe - govorio je tiho Zola.

- Da mi se odbije od honorara i da ti se kupe te stvari - obratila se Miljana produkciji.

- Ja nemam ništa da obučem, ni gaće ni čaraše, nemam ni četkicu. Svi su mi govorili da ne nosim toliko stvari, da ćeš mi pobacati sve. Ja nisam želeo da se svađam sa tobom - rekao je Zola.

- Dobro, napravi spisak i neka ti sve od mojih honorara kupe sve - odgovorila mu je Kulićka.

- Hoću ujutru da mi donesu, ništa me ne zanima - zahtevao je Lazar Čolić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELITA (@elita.rtvpink)

Podsetimo, Lazar Čolić Zola je nedavno progovorio o pomirenju sa Miljanom Kulić.

- To je za mene bilo i prošlo, neću da pričam dobro, a ni loše za nekog. Mene to ne interesuje. Želim svima sve najbolje, samo mene da ne diraju. Ja nisam bitan, što sam bio bitan, bio sam budala. Ja želim da se posvetim nekom drugom životu - rekao je Lazar Čolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija