• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.05.2024

18:57

"To nije ljubav": Aneli nakon susreta sa Asminom sve priznala, starleta odlučila da zauvek stavi tačku na odnos sa Janjušem

ATAIMAGES/Printscreen you tube/Pink telelvizija

Rijaliti

"To nije ljubav": Aneli nakon susreta sa Asminom sve priznala, starleta odlučila da zauvek stavi tačku na odnos sa Janjušem

Podeli vest

Aneli Ahmić je po ko zna koji put progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem.

Marko i Aneli raskidaju svaki drugi dan, a njihove svađe su propraćene brojnim uvredama.

Ahmićeva je sada u emisiji "Radilo Mikseta", koju vodi Miljana Kulić, otvorila dušu i rekla kako joj se Janjuš zgadio nakon svega.

Da li možeš Janjuša da precrtaš kao i Asmina? - upitala je Miljana Aneli.

Foto: Printscreen/You Tube/Pink.rs

 

- Da. Ni napolju ne vidim nas dvoje. Mnogo se loših stvari desilo. Ogadio mi se naš odnos. To nije ni ljubav, nego neka bolest. Ovo je kraj - rekla je Aneli Ahmić.

- Da li ćeš nastaviti da se ponižavaš zbog njega? - upitala je Miljana.

- Nikada. Odlučila sam da više to ne radim. Neke stvari moram da promenim. Ranije sam bila dostojanstvena. Izlazim odavde sama. Sama odlučujem o svom životu, nosim posledice svega što sam uradila - rekla je Ahmićeva.

Foto: Printscreen/You Tube/Pink.rs

 

- Sita ti je napisala čestitku, u njoj je pisalo da ne opraštaš Janjušu. Ti nisi poslušala, oprostila si. Zbog čega je on i nakon toga opet rekao da nemaš poverenja u njega? - upitala je Miljana.

- Sada je stvarno kraj. Nema nazad - kazala je Aneli.

Da li misliš da se on igra s tobom i da tebe gleda kao na nekog rivala? - upitala je Miljana.

- Ne želim to da komentarišem. Nemam nameru da se svađam sa njim. Nije mi logično da se pomirimo, a on sutradan stavi tačku na odnos sa mnom. Jedan dan mata kako ćemo imati decu i porodicu, a onda me izvređa. Imam svoj stav i vraćam se sebi. Želim da budem on stara Aneli, koja sam bila pre odnosa sa Asminom i Janjušem. Ovo će sve da me ojača - poručila je Aneli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija