• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.05.2024

18:29

Anastasija ne može više da trpi nepravdu: Cecina ćerka se oglasila povodom rezolucije o Srebrenici

Printscreen UN/Instagram/raznatovicanastasija

Estrada

Anastasija ne može više da trpi nepravdu: Cecina ćerka se oglasila povodom rezolucije o Srebrenici

Podeli vest

Anastasija Ražnatović danas se oglasila povodom rezolucije GS UN o Srebrenici.

Anastasija nije mogla, a da ne prokomentariše nepravdu koja je naneta našoj državi. Pevačica se na svom Instagramu zahvalila svim državama koje su bile protiv rezolucije i koje su se suzdržale od iste.

Mnoge je začudila reakcije Ražnatovićke, buduće da se ona nikada do sada nije mešala u politiku.

- Hvala državama koje nisu glasale za rezoluciju! - stoji u objavi, sa čime se i Anastasija složila, te istu podelila na svom nalogu.

Foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

 

Podsetimo, za sramnu rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku glasale su 84 zemlje, protiv je bilo 19 zemalja, dok je 68 bilo uzdržano. Iako je na kraju rezolucija izglasana, svesni su svi da je ova pobeda lažna, i da je zapravo moralni pobednik Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija