• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

23.04.2024

16:41

"Radila je sve i svašta kako bi me zaplašila": Anđela iznela prljav veš iz odnosa sa Bojanom, jedna rečenica joj još uvek odzvanja u glavi

ATAIMAGES

Rijaliti

"Radila je sve i svašta kako bi me zaplašila": Anđela iznela prljav veš iz odnosa sa Bojanom, jedna rečenica joj još uvek odzvanja u glavi

Podeli vest

Šparavalo je ogolila dušu i ispričala šta je sve proživljavala sa Pavlovićevom dok su bile u vezi.

Anđela Šparavalo je danas iznela nove detalje odnosa sa bivšom devojkom, Bojanom Pavlović

Ona je tom prilikom ispričala kako joj je Pavlovićeva pretila i da se navodno trudila na sve načine da je odvoji od roditelja, koji od starta nisu podržavali njihovu vezu. 

Foto: Printscreen You Tube

 

 

- Bojana je uništila moje samopouzdanje. Kada je moja porodica rekla da će me se odreći, ona je došla i rekla: ''Ja sam bila tu za svoju partnerku, onda kad moje sestre nisu bile za to, moraš i ti tu da budeš za mene!'' Posle toga, Bojana je radila sve i svašta kako bi me zaplašila. Ona je meni stalno pretila da će ona da kaže nešto što sam joj ja navodno govorila ispod pokrivača. Govorila je da nemam podršku, ali i da sam devojka lakog morala. Uvidela sam da sam pored Bojane drugačija osoba, nisam to ona prava ja. Bojana je meni stalno pričala kako je mojoj mami cilj da me strpa u ludaru. Uveravala me je iz dana u dan kako mene moji roditelji najviše blate i ponižavaju, kao i da su upravo oni najviše krivi jer mene ljudi ovde sada blate. To je sve laž, moja mama i ja smo uvek imale normalan, ispravan odnos. Ona se meni ogadila, ali stvarno - rekla je Anđela.

Foto: Printscreen You Tube

 

Bojana je zatim ispričala da nije iznenađena zbog onoga što je bivša partnerka izjavila o njoj, jer kako kaže, to je i očekivala. 

 

- Ja ništa manje nisam očekivala od ovakve osobe. Takve reči su gnusne. Ja ovde nikad nisam slagala niti imam potrebe da manipulišem, sad ćete upoznati moju parvu dimenziju. Ona je mene počela psihički da teroriše i da mi histeriše po garderoberu samo zato što sam ja izašla iz kreveta. Ja nemam problem za ove optužbe, ja ću sad malo da se igram i da pustim ove mozgove da reše ovu misteriju, ja ću samo da sedim ovde i da pustim ljude da pričaju - poručila je Pavlovićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija