• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.04.2024

16:17

Bivša zadrugarka, usred Bujanovca, otkrila sve o kafani za koju su pričali da se u njoj prostituisala: "Tamo devojke..."

printscreen youtube

Rijaliti

Bivša zadrugarka, usred Bujanovca, otkrila sve o kafani za koju su pričali da se u njoj prostituisala: "Tamo devojke..."

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica progovorila je o kafani o kojoj se mnogo spekulisalo unutar "Bele kuće".

Milica Kemez obišla je Bujanovac, zbog kog su je mnogi povezivali sa kafanom gde se devojke, navodno, prostituišu. Kemezova se sa svojim verenikom, Borom Santanom, uputila u grad u kojem je živela, a tom prilikom pokazala je i zgradu u kojoj je stanovala, pekaru u koju je redovno išla, kao i kafiće koje je obilazila.

Dok je obilazila grad, Kemezova je stanovnike ovog malog grada ispitivala šta znaju o tome šta se dešava u "čuvenoj kafani" u njihovom gradu.

- Došla sam ovde da proverim da li ljudi znaju mene. Sećam se da je u "Zadruzi", Čorba prvi započeo priču da je ovo grad bluda i nemorala, ja to nikad nisam znala - počela je Milica, a onda pitala prolaznika, šta on zna o kafani:

- Ovde su normalni ljudi. Mirno je, to po kafanama, ništa se ne dešava.

- U kafani se sedi, popije se, jede se - rekao je drugi gospodin.

- Da li se u u toj kafani devojke prostituišu? - pitala je Milica Kemez ljude, a oni su jasno odgovarali:

-Ne!

- Tako su pričali za mene - nadovezala se ona.

- Ja sad to čujem od vas. Tamo devojke igraju kolo i sednu na mesto. Piju piće sa gostima - objasnio je stanovnik Bujanovca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija