• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.12.2023

18:27

Roditelji Anđele Šparavalo ušli u "Elitu": "Kako ti se ne gadi ova sa škrbavim zubima, unakazila si nas, nećeš nas u životu videti"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Roditelji Anđele Šparavalo ušli u "Elitu": "Kako ti se ne gadi ova sa škrbavim zubima, unakazila si nas, nećeš nas u životu videti"

Podeli vest

Danas učesnike ''Elite'' posećuju prijatelji, rodbina i druga podrška.

Roditelji Anđele Šparavalo su ušli u "Belu kući"u kuću i započeli razgovor sa ćerkom. Nisu štedeli reči.

- Đole neće da ide u školu, od stresa šta sve radiš. Je l nas mrziš Anđela? - upitao je otac Anđelu.

- Šta nam to radiš, kako možeš - upitala ju je majka.

- Sve si izgubila. Brat ne zna šta da radi, neće da ide u školu zbog tebe - dodala je njena majka.

- Ona nije ispoštovala našu čestitku, svaki normalan roditelj bi tako reagova - dodala je Anđela.

- Što si zanemela? Slađo ja tebe moram da zagrlim, pričala si joj kao majka, ovo ti neću zaboraviti, sve sam slušala. Divni su ti roditelji, divna si - rekla je Anđelina majka i sve vreme plakala dok je grlila Slađu.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Sve sam pokušala, nisam uspela - govorila je Slađa i plakala sve vreme.

- Ja Bojanu ne želim da vidim, a Luka tebi svaka čast, sjajan si momak - rekla je Aleksandra Luki Majčici.

- Čega se plašiš Anđela? Je l ti neko nešto branio? Je l te neko tukao? Ostavila si sjajnog momka, ljudi te se gade, je l tebi treba ova žvalava, je l tebi to nije bolesno - upitalo ju je otac.

- Jesi ti normalna, vidi ove muškarčine? - upitala je majka Anđelu.

- Došli smo da ti pružimo još jednu šansu. Izgledaš kao utvara sa njom, ideš kao živi akrep. Slađa ti je jedini prijatelj u kući. Kako si mogla da se vratiš njoj? Gleda te deda, strašno šta si uradila.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Unakazila si nas. Odavde ćeš ići pravo u sup da daš izjavu da te niko nije maltretirao u Sarajevu. Ti Sarajevo ni na razglednici nisi videla, a ovde si pričala svašta. Napravila si veliki problem. 

- Nećeš me u životu videti, hoću sve da mi kažeš. Šta ti ona priča ispod prekrivača. Ko ti je preči, mi ili ova žvalava? Posle onih naših reči ti odeš i imaš seks sa njom.

- Ona ima gene ubice, napolju je propalitet. Ona igra rijaliti sa tobom, ima sa Predsednikom dogovor, rekla je da će te ocrniti do kraja. Kako možeš da je ljubiš sa onim škrbavim zubima, skloni se molim te od nje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija