• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

31.12.2023

17:52

"Realno iskidala sam je": Marija Šerifović napravila rekapitulaciju godine, pa poslala jaku poruku (FOTO)

Informer/shutterstock

Estrada

"Realno iskidala sam je": Marija Šerifović napravila rekapitulaciju godine, pa poslala jaku poruku (FOTO)

Podeli vest

Marija Šerifović se osvrnula na godinu koja je na izmaku, pa sumirala utiske iz iste.

Za jedinu srpsku evrovizijsku pobednicu, Mariju Šerifović, 2023. godina bila je jedna od uspešnijih. Osim albuma "Dolazi ljubav", brojnih uspešnih koncerata i nastupa, sam kraj godine za pevačicu zasigurno je najlepši period života, kada je na svet došao njen sin Mario, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke, na jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu.

Foto: printscreen instagram

 

Marija je na svom Instagram profilu napravila rekapitulaciju godine na izmaku, pa se zahvalila na svemu što joj se u njoj dogodilo.

 

 

- Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine? Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život, i na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. godine mogu reci, Bože hvala ti. Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto. Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Mozda najviše HRABROSTI! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite. Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je - napisala je Šerifovićeva u svojoj objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija