• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.12.2023

15:20

Anita napustila "Elitu": Stanojlovićeva se uputila ka rodnom Kruševcu

Printscreen/You Tube

Rijaliti

Anita napustila "Elitu": Stanojlovićeva se uputila ka rodnom Kruševcu

Podeli vest

Od kako je ušao Anđelo Ranković, Anita se kao pijavica zalepila za njega.

Od kako je sela pored njega, Anita je krenula da mu se poverava. Ona mu je priznala da 21. decembra, tj. danas, ima zakazano suđenje sa ocem njenog deteta.

Anita Stanojlović se jutros u 6 časova zaputila u Kruševac gde će se održati ročište. Anita se nakon ovoga vraća u rijaliti, prenosi Srbija Danas. Sinoć se ona požalila Anđelu.

- Zamisli sutra smor, idem tamo. Spavaću u kolima - rekla je Anita dan pre suđenja.

- Bila sam na suđenju, tog dana baš kad smo Matora i ja raskinule. Tužio me je, a meni niko nije rekao da imam suđenje, nije mi ni poziv stigao. Otišla sam i on je klošar platio izgleda tamo, a u izveštaju je sve protiv mene, pa sam tražila novo suđenje sa mojim izveštajem - kazala je Anita, dok je Rankovića zanimalo u kakvim su bili odnosima.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Ja sam njega ostavila u novembru, krajem januara sam saznala da sam trudna, međutim on to nije znao, ali onda kad sam se porodila, neka moja drugarica mu je rekla da je dobio dete. Dala sam mu priliku da vidim kako će se ponašati prema meni i detetu, bio je kod mene 24 sata, ali je počeo da ljubomoriše, iako nismo zajedno. Pravio mi je probleme po stanu, drao se, opet agresija i onda sam mu rekla kraj. Moja i njegova majka su se čule, kao i ja se njegovom majkom, dogovarale se kad će dete kod mene, a kada kod njega, mislim uvek je bio kod mene, kod njega je išao jednom ili dva puta u nedelju dana - ispričala je Stanojlovićeva, pa zaključila:

- Sada se iskompleksirao i namerno me tuži. Nema dokaze protiv mene, nema ništa, ne može da uzme dete, nego kao hajde da me tuži - poručila je Anita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija