• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.12.2023

14:15

"Sine moj, ovo je prvi dar tebi": Marija Šerifović otkrila koji neprocenjivi poklon je podarila svom nasledniku

ATAIMAGES

Estrada

"Sine moj, ovo je prvi dar tebi": Marija Šerifović otkrila koji neprocenjivi poklon je podarila svom nasledniku

Podeli vest

Nedavno je Marija Šerifović postala majka dečaka Maria.

Vest da je Marija Šerifović dobila sina zatekla je naciju. Ništa nije nagoveštavalo da se pevačica sprema na ovaj korak. 

Početkom decempra, uz pomoć surogat majke, rodio se Mario. Dečak je rođen na jednoj klinici u Los Anđelesu, gde se pevačica sa naslednikom i danas nalazi.

Sada je Marija otkrila prvi neprocenljivi poklon koji je podarila svom dečaku.

 

 

- Moj spokoj je dobio lice. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu "Dolazi ljubav" - pisala sam zajedno sa autorima Njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe. Love, M - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija