• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.12.2023

09:10

"Sve sam video..." Oglasio se Mionin dečko nakon što ga je šutnula zbog Nenada Aleksića Ša

Informer

Rijaliti

"Sve sam video..." Oglasio se Mionin dečko nakon što ga je šutnula zbog Nenada Aleksića Ša

Podeli vest

Izabranik Mione Janković se oglasio nakon što ga je rijaliti učesnica ostavila zbog Nenada Aleksića Ša.

Učesnici rijaliti programa "Elita 7", Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, uplovili su u vezu, a tim povodom sada se oglasio i pevačicin dečko Stanislav.

Video sam sve, sve sam video. Nema šta, ja sam to završio, krenuo sam dalje. Pre toga sam već znao šta će biti, što pre sam raskrstio i rešio. Ja joj želim svu sreću, nemam ništa loše reći o njoj, dok je bila sa mnom bilo je sve super, sve pet. Uopšte nemam nikakvih problema s tim, drago mi je zbog nje - rekao je Stanislav za Pink.rs.

Kruže spekulacije da je Stanislav u vezi sa reperovom bivšom devojkom, Vanjom Aleksić.

- Ne bih o tim temama, slobodan sam, nastavio sam dalje i to je to.

Podsetimo, Ša i Miona su sada zvanično zajedno što su potvrdili pred svima.

- Jeste li sad zvanično u vezi? -pitao je Milan.

- Jesmo - rekao je Ša

- Od kada to traje? - pitao je Milan.

- Ja sam pokušavao da spasim nešto što se spasiti ne može i ne bih voleo da iznosim neke detalje. Bilo je tu simpatija od početka i dosta mi je pomogla. kada sam se prepustio, krenulo je da ide lagano. Nisam povukao papire za razvod iako sam bio na suđenju - rekao je Ša.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija