• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

23.09.2023

14:59

Nenadov prijatelj otkrio razlog reperovog kraha braka: "Vanja je od Ša krila telefon!"

ATAIMAGES

Rijaliti

Nenadov prijatelj otkrio razlog reperovog kraha braka: "Vanja je od Ša krila telefon!"

Podeli vest

Prijatelj repera Nenada Aleksića Ša izneo je dosad nepoznate detalje iz njegovog odnosa sa suprugom Vanjom Aleksić.

Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti "Elita 7" gde već nekoliko dana bezuspešno pokušava da objasni šta se zapravo dešava u odnosu sa njegovom suprugom Vanjom.

Ša je sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara", pobesneo nakon što su mu postavili pitanja "da li ga supruga Vanja čeka napolju" i "da li će se dozvati ikada pameti". Temperamentni Nenad nije ostao imun i zapretio je da će pobeći sa imanja ukoliko nastave.

Ovim povodom, sada se medijima javio reperov prijatelj iz detinjstva, koji je upućen u većinu stvari iz njegovog života, a kako ističe, ne može više da gleda Nenadovu patnju.

Foto: ATAIMAGES

 

Nenad je dao sve od sebe da taj brak uspe. Predao se 100%, prihvatio dete kao da je njegovo, što nije mala stvar, i pružio mu pažnju i ljubav. On je dobar dečko, ali da moja supruga skriva telefon i stavlja šifru na isti je povod za nepoverenje i ljubomoru. Tako da je on imao sve razloge da bude ljubomoran - započeo je njegov prijatelj (ime poznato redakciji) i nastavio:

A da ne govorim o tome što je na svakih par dana išla u Kraljevo i što joj je sve ispunjavao i išao tamo zbog nje. A ona izlazila i družila se bez njega, dok on sedi i čeka. Na početku braka sve treba da puca od ljubavi, a ona je njega izbegavala. Nije mu pružala pažnju koju zaslužuje. Tako da ga razumem za sve njegove postupke. A ako je najveći greh biti ljubomoran jer voliš ženu sa kojom si u braku i tražiš samo da ljubav bude uzvraćena, onda neka je grešan. Ima ko će za sve suditi - rekao nam je on.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Nenadov prijatelj je istakao i da ga je često viđao ispred zgrade kako se igra sa Vanjinim sinom, a onda otkrio i zbog čega se Aleksić tako ponaša.

- Sa Nenadom sam o svemu razgovarao. Nenad ne želi da prihvati neke stvari zarad ljubavi koju želi da mu bude uzvraćena. Ne mogu da ga gledam kako govori da je samo on kriv, kada znam da nije tako - rekao je njegov prijatelj za Telegraf.rs.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija