• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.03.2023

12:05

MOKA SLAVNIĆ OBJAVIO SNIMAK I OBRATIO SE ZVEZDANU: Tačno je da se nismo čuli 30 godina!

Printscreen You Tube

Rijaliti

MOKA SLAVNIĆ OBJAVIO SNIMAK I OBRATIO SE ZVEZDANU: Tačno je da se nismo čuli 30 godina!

Podeli vest

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić poslao je čestitku sinu Zvezdanu, a sada se oglasio video porukom u kojoj mu je potvrdio da je tačno sve što piše u čestitki, kao i da se pomirio s njegovom majkom Slavicom posle 30 godina.

Moka je u video snimku otkrio da je ponovo uspostavio kontakt s bivšom ženom s kojom nije progovorio 30 godina i to sve zbog Zvezdana, a najavio mu je paket za predstojeći praznik:

Foto: Instagram/printscreen

Zoran Moka Slavnić

- Dragi Maki, sve što su ti napisali u čestitki je istina. Tvoja majka i ja smo u kontaktu i dogovarali smo se za neke stvari koje su se izdešavale napolju, prema tome nemoj da sumnjaš. Tačno je da se 30 godina ni čuli, a sad smo to uradili zbog tebe. Ona je dobro i nemoj da se sekiraš, što se mene tiče ja sam u bolnici, ali sve je okej. Čekaće te paket za Vaskrs. Pošto ti ovo nećeš znati, ali ako doznaš, eto da znaš da se ne sekiraš. Puno te vole Moka i Tamara- kazao je Slavnić u snimku.

Inače, Ana je u nekoliko navrata govorila da Zvezdan i Moka godinama nemaju dobar odnos, njena kuma Milena je tvrdila i da je sin čak i ošamario Slavnića zbog čega nisu pričali. Takođe, jednom prilikom je i Moka ispričao da je zapostavio Zvezdana u jednom periodu njegovog života:

- Imao je 14 godina kada smo se razveli njegova majka i ja. Moja životna greška je što ga nisam uzeo kod sebe, jer majka nije bila sposobna da ga odgoji. Ne jer to nije želela, već je Zvezdan postao mangupčič sa 14 godina. On i ja nikada nismo bili u situaciji da ne govorimo, on je samo bežao od mene jer sam ga kritikovao. Stalno sam mu govorio da će on zauvek da bude moj sin, a da je njegova stvar da li želi da mu ja budem otac. On je moju karijeru ladno podneo, imao je svega osam godina, tako da sa te strane nije ništa uticalo da on ode na ulicu - započeo je Slavnić, pa nastaviio:

Foto: printscreen

Moka stao uz sina...

- Nije njega ulica uzela, već je on uzeo ulicu. Zvezdan je sve imao, a njegovi drugovi nisu imali, pa su zbog toga radili raznorazne stvari koje se rade na ulici, a pritom su bile sankcije. Kada je Zvezdan prvi put bio u zatvoru sedam i po godina iako mu je robija bila devet i po, Kristijan Golubović je rekao da sam ja nazvao par brojeva i to sredio. A sada kažem njemu i svima da sam tada rekao Zvezdanu da ako je kriv, to će da plati koliko treba, dakle, nisam pozvao niti jedan broj- kazao je nedavno Zoran Moka Slavnić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12