• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2024

11:24

Ane Ličnik i dalje nema! Bivši suprug tvrdi: "Sumnjam da je ubijena" (FOTO)

Privatna arhiva

Vesti

Ane Ličnik i dalje nema! Bivši suprug tvrdi: "Sumnjam da je ubijena" (FOTO)

Podeli vest

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta.

Vozila se javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u autobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

Njen bivši partner Ivan Janjić kaže da je svoju bivšu partnerku poslednji put video 15. marta. Ani Ličnik (34) gubi se svaki trag 24. marta, a očajni Ivan apeluje sve da mu se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njoj.

Kako kaže, poslednji put videli su se desetak dana pre njenog nestanka kako bi rešili određene papirološke stvari. Popili su piće, kasnije razmenili nekoliko poruka, a ništa nije ukazivalo na to da se Ana ne oseća dobro ili da ima neki problem.

- Mi smo ostali u dobrim odnosima. Kada smo se videli bila je vesela, kao što je uvek i bila - kaže Janjić.

 

Foto: Društvene mreže

Ana Ličnik

 

- Kontaktirao me je izvesni Zlatko 24. marta i rekao mi da je pronašao Anine stvari. Tu je bila knjižica sa njenim dokumentima, lična karta, vozačka dozvola i telefon. Ja sam prihvatio te stvari očekujući da će se Ana javiti na svoj telefon. Međutim, to se nije desilo, znao sam šifru njenog telefona, skinuo sam je i počeo sam da zovem ljude iz njenog imenika. Međutim, niko mi nije dao informaciju gde bi ona mogla da bude. To mi je bilo sumnjivo. Dan posle sam otišao u policijsku stanicu, tamo su mi rekli da sačekam još par dana, možda se ona javi. Kako se nije javila, otišao sam da prijavim njen nestanak - kaže Janjić.

Do danas on ima informacije koje ima i javnost, a to je da je Ana poslednji put viđena u autobusu broj 23, kako silazi sama kod Vidikovca. Policija je uhvatila kako prelazi preko puta radnje gde je sišla i tu joj se gubi svaki trag, kaže Janjić.

 

Foto: Instagram

Ana Ličnik

 

- Mi smo imali lep brak, iako nismo bili zvanično venčani. Uvek je bila uz mene. Razišli smo se prošle godine u julu. S obzirom na to da je prošlo vremena koliko je prošlo i da je Ana prodala stan neposredno pre nestanka, ne mislim da se tu desilo nešto dobro. Sve manje imam nade da ću je naći živu, mislim da bi policija trebalo da krene da istražuje i ubistvo. Prošlo je mnogo vremena, ako se u roku od mesec dana ne nađe osoba, jako su male šanse da je živa - kaže Janjić.

 

Foto: RINA

Policijski automobil

 

Kako ističe, na njemu je rađen poligraf, što je uobičajen proces, piše Blic.

- Ana ima tetku, brata i sestru, ali sa njima nikada nije bila u nekim odnosima. Nije mi se žalila ni na šta - kaže Janjić. On ne isključuje nijedan scenario, pogotovo ne one najcrnje. Kako kaže, Ana je nedavno prodala i stan, imala je novca, pa je moguće i da je bila žrtva ucene ili moguća meta.

- Ljudi se ubijaju i za manje pare. Pozivam sve koji nas gledaju ako imaju bilo koju informaciju o Ani Ličnik neka pozovu 192 ili mene na broj: 061/ 205 09 70.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija