• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.05.2024

23:43

Severina džukački obrisala pola poruka koje je slala Dušku, dok se on pravda jahtom, a plovila nigde: Ovo je istina

ATA Images, Miloš Rafailović

Estrada

Severina džukački obrisala pola poruka koje je slala Dušku, dok se on pravda jahtom, a plovila nigde: Ovo je istina

Podeli vest

Mnogi komentarišu da su u prepisci Severine Vučković i Duška Tošića primetne "rupe".

Poruke koje je Informer prvi objavio, a koje su razmenjivali Duško Tošić i Severina Vučković, glavna su tema pisanja regionalne štampe. 

Nakon što se za naš medij oglasila Tošićeva supruga i majke dve ćerke, JK, svoju stranu priče otkrio je i fudbaler, te napomenuo je hrvatsku pevačicu kontaktirao s ciljem da je ugosti na novoj jahti.

Foto: Foto: ATA Images

 

Međutim, u prepiskama koje su uveliko viralne na svim društvenim mrežama - nigde se ne pominje luksuzno plovilo na koje se golgeter poziva.

Kada se pažnja obrati i na datume, može se primetiti da je, još uvek zakoniti, suprug "male od skandala", najpre Splićanki pisao u martu, pa zatim i u novembru, više puta, u razmacima od nekoliko dana.

Tošić je u porukama izrazio želju da upozna bivšu ženu Kebinog sina, pozivajući je na kafu i šampanjac, a u jednom od njenih odgovora akterka famoznog porno filma mu stavlja do znanja da nisu poznanici, niti prijatelji i da joj ne piše više.

Takođe, mnogi spekulišu da su neke poruke sa Severinine strane obrisane, a navode i da su u dopisivanju i te kako primetne takozvane "rupe".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija