• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

25.05.2024

07:39

Oglasila se Karleuša za Informer nakon skandalozne prepiske Duška Tošića i Severine! Pop diva poslala jasnu poruku!

Informer

Estrada

Oglasila se Karleuša za Informer nakon skandalozne prepiske Duška Tošića i Severine! Pop diva poslala jasnu poruku!

Podeli vest

Jelena Karleuša oglasila se za Informer, nakon što smo ekskluzivno objavili privatnu prepisku njenog supruga, Duška Tošića, i Severine Vučković.

Privatna prepiska između Severine Vučković i Duška Tošića, kojoj je Informer ekskluzivno došao u posed, odjeknula je poput bombe.

Besramno flertovanje supruga Jelene Karleuše i hrvatske pevačice privuklo je ogromnu pažnju, a kako bismo čuli i stranu priče srpske muzičke zvezde, mi smo je kontaktirali.

- Ništa vezano za Duška me ne interesuje više - bila je kratka Jelena Karleuša za Infomer.

Podsetimo, nakon što je Jelena Karleuša javno ukazala na sramotne izjave Severine Vučković povodom lažnog genocida, Splićanka se obratila pop divi putem Instagrama.

- Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala je Vučkovićeva, bez imalo stida, na šta joj je JK odgovorila:

I ti jedi srpski ku*ac i ne talasaj previše. Jer, obraz se ne plaća ni sendvičima, ni parama nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda, pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim. -

Foto: Ustupljena fotografija

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija