• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.05.2024

15:52

Biković govorio o podvigu našeg pevača: Popularni glumac otkrio šta misli o Rokviću: "Mislim da je Nikola..."

printscreen instagram Nikola Rokvić/Aleksandra Jovanović Cile

Estrada

Biković govorio o podvigu našeg pevača: Popularni glumac otkrio šta misli o Rokviću: "Mislim da je Nikola..."

Podeli vest

Popularni srpski glumac Miloš Biković osvrnuo se na nedavno završeno hodočašće Nikole Rokvića.

Biković je osnovao Fondaciju kojoj je cilj umrežavanje vrhunskih stručnjaka i profesionalaca iz raznih oblasti sa mladim i talentovanim ljudima, kojima će pomoći da ostvare svoje pune profesionalne potencijale.

Foto: ATAIMAGES

 

On se osvrnuo i na nedavno hodočašće Nikole Rokvića, koji je takođe osnovao Fondaciju "Porodica" i za 30 dana koliko je pešačio do Egine u Grčkoj, gde se poklonio moštima Svetog Nektarija Eginskog prikupio 38.500.000 dinara za ustanove koje najmlađe pacijente leče od karcinoma.

- Mislim da je Nikola divan čovek. Podržavam svaku vrstu takvog angažmana, pogotovu kada radi neko kao Nikola Rokvić koga stvarno smatram divnim čovekom - rekao je Biković i tako se pridružio brojnim poznatim ličnostima koje su pozdravile Nikolin podvig.

Foto: Ataimages/Printscreen Instagram

 

Popularni srpski glumac je, govoreći o svojoj Fondaciji, napomenuo da se najvažniji kapital ne meri novcem već znanjem i iskustvom koji mladi steknu na početku svoje karijere, a organizacija koju je osnovao će im upravo to omogućiti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija