• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

15:54

(VIDEO) Severina, ovo ti nije trebalo! Posle Karleuše na hrvatsku pevačicu se obrušila i voditeljka Informera: "Seve, gledaj ti svoju jahtu"

shutterstock/Informer/ata images

Estrada

(VIDEO) Severina, ovo ti nije trebalo! Posle Karleuše na hrvatsku pevačicu se obrušila i voditeljka Informera: "Seve, gledaj ti svoju jahtu"

Podeli vest

Nova epizoda InfoToka sa Jadrankom Jevtić bavi se brutalnom porukom pevačice Jelene Karleuše koju svaki Srbin treba da pročita.

Naime, pevačica Jelena Karleuša danas se obratila Severini Vučković zbog toga što hrvatska pevačica neretko govori o tome da su Srbi genocidan narod. 

- Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi reč zločin ili genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem šta je bilo i pojašnjavanjem? Ako je samo do para i odštete(?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Hmm? Da li se naplaćuje na tonu mesa, ili na broj ljudi? Koliko košta, na primer, milion života? Koliko za milion Srba? -  napisala je između ostalog Karleuša, a ceo tekst pročitajte u zasebnoj vesti OVDE

Naša voditeljka osvrnula se na ovaj tekst i prokomentarisala hrvatsku pevačicu, koja je poznata po svojim porno radovima iz mladosti. 

O čemu se radi najbolje pogledajte sami u video snimku ispod: 

@informertelevizija U novoj epizodi InfoToka došlo je do spoja dva titana. Naša Jadranka Jevtić, poznata po tome da ne zna za strah, podržla je i citirala Karly, koja važi za otelotvorenje hrabrosti! Ko je jači od ovog dua? Seve sigurno ne! 😉 #informer #informertv #infotok #jadrankajevtić #jelenakarleusa #jj #jk #severina #beograd #srbija #vesti #fyp #viral #viralvideo #serbia #balkan ♬ original sound Informer TV

Podsetimo, novi digitalni format InfoTok sa Jadrankom Jevtić obrađuje informativne vesti, ponajviše političke, a njih možete da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija