• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.05.2024

13:29

"Žena od sultana" smuvala kolegu! Objavila vrele kadrove sa Darkom - zgrabio ju je za vrat, strast među njima kulja (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

"Žena od sultana" smuvala kolegu! Objavila vrele kadrove sa Darkom - zgrabio ju je za vrat, strast među njima kulja (FOTO)

Podeli vest

Pevačica je svom izabraniku čestitala rođendan fotografijom na kojoj su u zanosu strasti.

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em - odnosno "žena od sultana", ponovo je zaljubljena!

Naime, pevačica je, nakon kratke romanse sa Vukom Mobom, uplovila u vezu sa svojim gitaristom, Darkom, a njihove zajedničke kadrove objavila je putem Instagram "storija"

Uprkos tome što je folkerka pokušavala romansu da sakrije, izvor blizak njoj otkrio je javnosti nepoznate detalje.

- Istina je da su u vezi već nekoliko meseci. Simpatije su odavno počele između njih dvoje, ali oni to kriju, ne znam zašto. Juče su proslavili i zajedno njegov rođendan, a Tijana je i objavila slike, međutim, sve nešto pokušavaju da sakriju, valjda on ne želi da bude u medijima - rekao je izvor blizak Tijani za Kurir.

Podsetimo, na temu ljubavnog života, Tijana Em nedavno je govorila u emisiji "Magazin In".

- Zaljubljena sam, ali sam sama... Imam simpatiju. Ne želim da otkrijem ko je on, još uvek. Mogu da kažem da sam srećna. Ja sam njemu takođe simpatija, ali još uvek ne radimo ništa po tomo pitanju - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija