• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.05.2024

11:34

Blam! Ispod pesme Slobe Radanovića na Jutjubu potpisana Dara! Bubamara pokazala ko je pravi vlasnik, pa opet potkačila kolegu

ATA Images, Printscreen YouTube

Estrada

Blam! Ispod pesme Slobe Radanovića na Jutjubu potpisana Dara! Bubamara pokazala ko je pravi vlasnik, pa opet potkačila kolegu

Podeli vest

Folkerka je objavila printskrin, u kojem imamo priliku da vidimo da je upravo ona, kao vlasnik kompozicije, potpisana ispod pesme Slobe Radanovića.

Dara Bubamara i Sloba Radanović javno su se prepirali oko pesme koju je za pevačicu napisala Marina Tucaković, a koju je on objavio bez njene dozvole.

Novosađanka je na račun kolege izrekla brojne uvrede, nazvavši ga "licemerom" i "lažnjakom", a iako on nije odgovarao u oštrom tonu i u obraćanjima je sve vreme prebacivao krivicu na autore, folkerka se tu nije zaustavila.

Ona se sada ponovo oglasila na ovu temu, a tom prilikom otkrila je da ispod Slobine verzija na platformi Jutjub, ispod naziva pesme "Infarkt duše", stoji njeno ime.

Foto: instagram printscreen/darabubamara_offical

 

Bubamara je, naime, objavila printskrin, a u opisu je dodala: "Dobar sam čovek, neću gasiti!", te naposletku poentirala: "Vlasnik!".

Podsetimo, pevačica Dara Bubamara u ekskluzivnom prvomajskom intervjuu za Informer govorila je o ovom estradnom sukobu.

- Slobin album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija