• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.05.2024

09:01

(VIDEO) Prija otpevala Karleušin megahit! Publika u transu zbog "Slatke male", svoj komentar dala i JK

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

(VIDEO) Prija otpevala Karleušin megahit! Publika u transu zbog "Slatke male", svoj komentar dala i JK

Podeli vest

Mlada folk zvezda izvela je čuveni hit pop dive, a tim povodom oglasila se i JK.

Odnos Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše mnoge intrigira, najpre jer je "mala od skandala" neretko imala teške reči za mladu zvezdu, a zatim i jer su njih dve, slučajnim susretom u jednom beogradskom restoranu, zakopale ratne sekire.

Prija nikada nije krila da poštuje trodecenijsku karijeru muzičke zvezde, ali ni to da njene pesme redovno izvodi na nastupima. S tim u vezi, sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem ona peva Jelenin hit, "Slatka mala", a koji je Karleuša podelila putem svog instastorija.

Foto: ATAIMAGES

 

Publika u klubu u kojem je Brenina snajka nastupala bila je oduševljena, a da se Aleksandrino izvođenje svidelo i njenoj iskusnijoj koleginici, govori opis koji je JK dodala: "Tako je, bre!".

Podsetimo, Jelenu Karleušu nedavno su, na njenom druženju sa fanovima u Beogradu na vodi, pripadnici sedme sile pitali da li bi prihvatila poziv Aleksandre Prijović, i bila joj gost na koncertu. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja bih prihvatila naravno, ali evo ja Prijovićku zovem da bude gost na mojim koncertima, jer sam sigurna da bi iskusila nešto potpuno novo i drugačije od njenih koncerata. A ja bih njen poziv sa zadovoljstvom prihvatila, naravno - rekla je Jelena Karleuša za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija