• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

07.05.2024

20:14

Neverovatna simbolika broja 11 prati Teya Doru! Srpska predstavnica nastupa druga na Evroviziji, društvene mreže gore zbog njene pesme

Shutterstock, Reuters

Estrada

Neverovatna simbolika broja 11 prati Teya Doru! Srpska predstavnica nastupa druga na Evroviziji, društvene mreže gore zbog njene pesme

Podeli vest

Naša predstavnica večeras nastupa u 21.17 časova, dok "Evrovizija" počinje u 21 čas.

Teya Dora večeras će nastupiti druga na "Evroviziji 2024" s pesmom "Ramonda" koja simbolizuje Dan primirja u Prvom svetskom ratu, državni praznik koji se obeležava 11. novembra.

Foto: Tanja Andrić

 

 

Inače, naša predstavnica je nekoliko puta govorila o simbolici broja 11 koja je stalno prati. Iako se u prethodnom periodu na društvenim mrežama spekulisalo da je Teya Dori pripalo "mesto smrti", budući da je svega oko 25 odsto njih koji su dosad nastupali drugi po redu u polufinalima prošli u finale, dolazi do promene.

Haos na društvenim mrežama zbog broja 11

Zvanični kanal je objavio tačnu satnicu kada će nastupati kandidati, a Teya Dora će nastupiti tačno u 21.17. Ova infomracija na društvenim mrežama je izazvala haos.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Korisnici mreža nisu bili lenji i u tome su pronašli simboliku. Sabirajući brojeve, došli su do zbira 11, a ivaj broj prati našu Teya Doru od samog početka.

Broj pobednika

Ona je ranije nekoliko puta istakla da je mesecima pre nego što se prijavila na PZE ovaj broj počeo da je prati.

- Tako nekako (smeh). Poslala sam prijavu poslednjeg dana roka i kad sam pogledala da li je uspešno stigla, videla sam da jeste, i to tačno u 11.11 uveče. Sutradan ujutru sam tek videla i da je 11. novembar inače Dan primirja u Prvom svetskom ratu, koji se slavi u celom svetu, i dan cveta ramonda, kojim se obeležava Dan primirja. Nisam uopšte ranije bila svesna tih poklapanja zato što sam bila jako opterećena završetkom pesme. Tog 11. novembra ujutru dodatno sam shvatila sve znakove pored puta i koliko se sve poklopilo. Čak i rečenica iz pesme. Zanimljiva simbolika, zar ne? - rekla je Teya Dora ranije.

Foto: Tanja Andrić

 

 

U više navrata Teya Dora je u interjuima naglašavala kako je od tada non-stop prate te četiri jedinice.

- Toliko često vidim broj 11 11 da sam to počela i da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika - otkrila je Teya Dora za RTS Zvuk.

A, onda se desilo da iz Malmea posle njihovog dužeg kolebanja saznamo i da se finale ovogodišnje Evrovizije održava baš 11 maja.

Koja je simbolika broja 11?

Numerolozi tvrde da su svi brojevi poruke od anđela iz univerzuma, te da je stalno viđenje broja 11 izuzetno dobar znak koji ukazuje na manifestaciju, priliku, ljubav srodnih duša i da simboliše otvaranje energetskog portala tako da onoga koga prati anđeoski broj 11 11 čeka dugo priželjkivana mogućnosti ispunjenje velike želje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"
Društvo

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"

Budućnost omiljenog srpskog doručka, masnog bureka, mogla bi u nekim narednim godinama biti veoma upitna jer je sve manje mladih koji se odlučuju da zavrnu rukave i isprljaju ruke brašnom, uljem i mesom. Iako je plata dobra, u prestonici i oko 1.000 eura, sve je uzalud. Čast ovog specijaliteta najčešće brani stara garda, skoro pred penzijom.

19.05.2024

14:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!
Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!

Vest da je helikopter koji je prevozio iranskog predsednika Ebrahima Raisija imao problema pri sletanju zbog otežanih vremenskih uslova, odnosno magle, odjeknula je svetom a i dalje nije poznato šta se tačno dogodilo. Postoje dve verzije, da je do nesreće zaista došlo ili da je helikopter sleteo nakon čega je predsednik nastavio kopnenim putem. Nijedna nije zvanično potvrđena, očekuje se svakog časa da se sazna šta se zaista desilo.

19.05.2024

15:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12