Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.05.2024

11:09

"Samo je emotivna i prisetila se detinjstva": Goca Božinovska o dirljivoj ispovesti ćerke Jelene

Shutterstock/ATA images

Estrada

"Samo je emotivna i prisetila se detinjstva": Goca Božinovska o dirljivoj ispovesti ćerke Jelene

Podeli vest

Ćerka pevačice Goce Božinovske i Radeta Vučkovića u bolnoj ispovesti prisetila se odrastanja sa bakom i kako su joj roditelji veoma nedostajali u tom periodu.

Gostujući u jednoj emisiji mlada pevačica Jelena Vučković govorila je o detinjstvi i odrastanju, te ispričala da su je roditelji kao bebu od tri meseca ostavili kod bake koja ju je odgajila.

Foto: Printscreen/Youtube/ Grand

 

Kako je Jelena navela sve do 15. godine je živela sa bakom i u tom periodu su joj roditelji veoma nedostajali, ali kaže kasnije im je sve oprostila.

Međutim, ova tema je za nju veoma bolna pa se Jelena rasplakala u emisiji, a njena priča dirnula je mnoge. Da je sve tačno potvrdio je i njen otac Rade Vučković, rekavši da je tako bilo upočetku, ali da se kasnije sve stabilizovalo.

Foto: ATA Images

 

Njena majka, Goca Božinovska kaže da nije istina da je ostavila ćerku sa tri meseca, već da je Jelena samo emotivna.

- Nedavno je bila godišnjica Jeleninoj baki (mojoj majci) i zbog toga je ona posebno emotivna. Njih dve su bile baš vezane i mnogo teško podnosi gubitak. Odrasla jeste sa njom, ali se ona nije lepo izrazila i ispalo je tako kako je ispalo. Deda je imao jako težak život, svako svoju muku ima, voleo je da popije i znao je da maltretira baku što je moju ćerku jako pogađalo i ona to ne može emotivno da podnese. U emisiji nije želela deku da spominje i te ružne stvari koje je radio, ali čim se seti odmah se potrese i rasplače. Suze su zapravo zbog toga i što je skoro bila na groblju. Toliko je vezana za nju bila na pre nego što odemo na groblje joj kupi lekove i ponese - ispričala je Goca za Kurir i dodala:

Foto: ATA Images

 

- Normalno da je bila sa mojom majkom, pa ja danas čuvam svoje unučiće, to je normalno. Kome će te ostaviti dete ako ne nekom svom, najbližem. To je samo ispalo tako zbog njene emotivnosti. Da je sve to istina, saznalo bi se mnogo ranije... Naravno da smo u sjajnim odnosima i da sam stalno dolazila, kao i one kod mene. Jelena prosto ne može da se oporavi od njene smrti... Sve je imala, sve što poželi, kao što i danas ne prođe ni minut da ne mislim na nju, čujemo se po 20 puta dnevno - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12