• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

29.04.2024

15:19

Baš se "razbacala"! Voditeljka pokazala bujno poprsje, sevnuli joj svi atributi u kupaćem

Instagram prntscreen

Estrada

Baš se "razbacala"! Voditeljka pokazala bujno poprsje, sevnuli joj svi atributi u kupaćem

Podeli vest

Televizijsko lice i nekadašanja učesnica "Velikog Brata" odlučila je da pokaže čime raspolaže u četvrtoj deceniji.

Ena Popov (37) oduvek je važila za atraktivnu voditeljku i bivšu rijaliti učesnicu, a sada je pokazala da izgleda nikad bolje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

Ono što je svima, a posebno muškoj populaciji "zapalo za oko" je Enino bujno poprsje onog trenutka kada je objavila fotografije na kojima se vidi ona u kupaćem kostimu.

Ona je očigledno imala sreće, te je na more otišla već sada, pa će verovatno praznike provesti u toplijim krajevima dok je umesto gozbe pratiocima "servirala" svoje telo uz opis:

- Malo drugačije "Razglednice"- napisala je Ena Popov, a komentari su se nizali poput: "Vau, bomba, goriš"...

U braku sa biznismenom

Inače, Ena Popov se proslavila učešćem u "Velikom bratu" i vezom sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, a nakon toga je vodila par emisija na malim ekranima, što je bilo zapaženo.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Ena Popov je, inače, već godinama je u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, a, pošto se retko pojavljuju zajedno, malo ko zna kako on zapravo izgleda. Dobili su dve ćerkice, kojima su dali imena Rija i Mila, dok privatni život mahom krije.

- Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje - ispričala je Ena jednom prilikom o braku sa Nenadom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija