• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.04.2024

22:44

Skinuo se Milan Kalinić i pokazao svaki pedalj svojih mišića: Glumac pozirao polunag u 52. godini (FOTO)

ATA Images

Estrada

Skinuo se Milan Kalinić i pokazao svaki pedalj svojih mišića: Glumac pozirao polunag u 52. godini (FOTO)

Podeli vest

Glumac i voditelj podelio je fotografiju na kojoj je pozirao polunag.

Milan Kalinić uvek je važio za nekog ko vodi računa o svom fizičkom izgledu, a od toga nikako ne odustaje.

Voditelj je sada svojim pratiocima pokazao kako izgleda nakon režima ishrane i napornih treninga, a zanimljivo je da će Milan u septembru napuniti 52 godine.

- Ovo je forma posle tačno četiri nedelje režima ishrane i treninga, postignuta u 52. godini i rešio sam da uskoro podelim sve tajne ishrane i treninga sa vama iz ugla jednog rekreativca, roditelja i čoveka sa puno obaveza - napisao je Milan na svom storiju na Instagramu, pa zaključio:

Foto: printscreen instagram

 

- Kad mogu ja, može svako.

Podsetimo, Milan Kalinić nedavno je podelio i činjenicu da uživa da provodi vreme u prirodi, pogotovo na reci, a i svoju decu je naučio tome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija