• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.04.2024

22:11

"Hvala ti..." Majka Anđele Šparavalo objavila stori nakon njenog pomirenja sa Bojanom, pa podelila ovu pesmu

ATAIMAGES

Estrada

"Hvala ti..." Majka Anđele Šparavalo objavila stori nakon njenog pomirenja sa Bojanom, pa podelila ovu pesmu

Podeli vest

Danas su se Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović pomirile i dale svojoj ljubavi još jednu šansu.

Veza Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, aktuelnih učesnica rijalitija "Elita", već mesecima privlače veliku pažnju javnosti.

Nedavno su raskinule, nakon čega su danima u javnosti iznosile prljav veš, ali su ipak odlučile da oproste jedna drugoj. 

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

Ovo se sigurno nije dopalo Anđelinoj porodici koja je od samog početka bila protiv veze sa Bojanom, a njena majka Aleksandra Šparavalo danas nije želela da komentariše njihovo pomirenje.

Ipak, storijem na Instagramu rekla je šta misli o rijaliti prijateljima svoje ćerke, Slađi Poršelini, Nikoli Lakiću, ali i Ivanu Marinkoviću.

Foto: printscreen/Instagram

 

Aleksandra je objavila fotografiju Slađe i Lakića, uz pesmu čiji stihovi glase.

- Hvala, hvala, predivno je, reći hvala, hvala, molitva je, predivno je... I kad misliš da svetlo ne nazire se i uspeh, i poraz, nauče te i kad iskrena vera u srcu je, hvala za ljubav, hvala za sve.

Ovim je pokazala da ceni što su uvek bili tu za njenu ćerku i ukazali joj da Bojana "nije za nju", a zatim je podelila i Ivanovu fotku.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Najveći ljigavko - stajalo je u opisu objave sa stikerom majmuna.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Aleksandra je rekla da se plaši da će Pavlovićeva ponovo izmanipulisati njenom ćerkom.

- Gledala sam i prvi put da sam se oduševila kako Anđela priča, baš onako kakva je ona. To je ona, tu nema šta. Mislim da Bojana opet izmanipulisati njom. Anđela je mnogo uplašena, ne znam od čega. Plašim se za njeno zdravlje, nije sve kako treba. To me najviše sekira - rekla je majka Šparavalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija