• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

26.03.2024

10:35

Voditeljki Informer televizije pozlilo u programu! Koleginica "uletela" da je zameni bez trunke šminke

Zoran Sinko, Miloš Rafailović

Estrada

Voditeljki Informer televizije pozlilo u programu! Koleginica "uletela" da je zameni bez trunke šminke

Podeli vest

Voditeljki emisije "Infojutro" naglo se slošilo u studiju, a razgovor s Milicom Đurđević Stamenkovski nastavila je njena koleginica

Ani Mandić, voditeljki jutarnjeg programa Informer televizije, iznenada je pozlilo zbog čega je morala da napusti studio.

Foto: Informer TV prntscreen

 

S obzirom na to da je "Infojutro" emisija koja se emituje uživo, nju je hitno morao neko da zameni što je ovog jutra učinila Anina koleginica Ksenija Bujišić.

Foto: MirDan produkcija

 

Međutim, Ksenija nije bila našminkana za vođenje programa, te su gledaoci ovog jutra imali prilike da gledaju Bujišićevu u potpuno prirodnom izdanju. Ksenija se obratila gledaocima i objasnila zbog čega je došlo do promene:

- Mi dugujemo jedno malo objašnjenje našim gledaocima. Novi dan ste počeli s mojom koleginicom Anom Mandić, ali kako je ovo živ program, njoj je u međuvremenu bilo loše. A onda sam stigla ja da je zamenim - kazala je Ksenija.

Gošća jutarnjeg programa je Milica Đurđević Stamenkovski, odnosno Milica Zavetnica s kojom je Ksenija obavila razgovor na aktuelne teme i pokazala da je spremna da u svakom trenutku vodi program. 

Voditeljki Ani Madić zdravstveno stanje se u međuvremenu stabilizovalo i ona se oseća bolje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija