• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2024

14:31

Ksenija Bujišić u emisiji "Život kao takav": Prekid trudnoće nije bio opcija

MirDam produkcija

Estrada

Ksenija Bujišić u emisiji "Život kao takav": Prekid trudnoće nije bio opcija

Podeli vest

O majčinstvu i borbi za svoj i život drugog deteta uprkos lošim prognozama, poznata voditeljka govori u emisiji "Život kao takav" na Informer TV.

Ksenija Bujišić je poznato lice Informer TV čije prisustvo na malim ekranima unosi mir i optimizam u domove onih koji prate njene emisije.

Profesionalnost, šarm i sposobnost da sa lakoćom vodi različite emisije i obrađuje najrazličitije teme svrstavaju je u red najtalentovanijih voditelja novije generacije.

Kao majka dvoje dece savršeno balansira svoj poslovni i privatni život. Na svojoj koži je osetila kako izgleda imati laganu trudnoću i porođaj, ali i doživeti pravu noćnu moru koja je rezultirala borbom za goli život. Prisetila se trenutka kada su joj u drugoj trudnoći rekli da mora da prekine i da možda nije dobro da je iznese do kraja.

Foto: MirDan produkcija

 

„To je bio savet prvog medicinskog tima gde sam vodila trudnoću. Posle su me okolnosti odvele u „Narodni front“, gde je na kraju sve imalo srećan kraj. Stvarno ne treba da prihvatimo kraj ako kraj nije srećan. Sada sa ove tačke gledišta to bih nazvala kao nešto malo veću prepreku koja vodi u nešto lepše i bolje. Na predlog da se to prekine, to za mene nije opcija“, izjavila je Ksenija Bujšić, gostujući u emisiji „Život kao takav“ na Informer TV.

Foto: MirDan produkcija

 

Kompletno gostovanje možete pogledati u nedelju 24. marta u 18 časova. Emisija „Život kao takav“ zajednički je projekat nezavisne produkcije „MirDan“ i Informer TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija