• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

22.02.2024

21:16

"Imala sam jedan cilj, u tome sam uspela"! Silvija Jung otkrila kako je odlučila da se prijavi za takmičenje "Nikad nije kasno"!

Prntscreen

Estrada

"Imala sam jedan cilj, u tome sam uspela"! Silvija Jung otkrila kako je odlučila da se prijavi za takmičenje "Nikad nije kasno"!

Podeli vest

Silvija Jung je otvoreno govorila zbog čega je odlučila da se prijavi za muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“, i tom prilikom osvrnula se na životne probleme sa kojima se susretala

Pevačica je prvo istakla da je njen otac mnogo lepo pevao, a da je jedan od razloga njenog prijavljivanja upravo bio da bi njeni unuci mogli da pogledaju jednog dana kako je ona pevala.

Foto: informer.rs

 

-To su me često pitali. Kad su me to pitali prijatelji, komšije, ja im kažem da je moj otac mnogo lepo pevao, možda lepše od mene. Vi to možete da mi verujete i ne morate, ja prosto nemam čime da to dokažem. Ali sada, zahvaljujući ovoj savremenoj tehnologiji i snimcima na Jutjubu, moji unuci će moći da kažu „Ovako je pevala moja baka“. To je bio moj motiv za prijavljivanje u emisiju „Nikad nije kasno“ – rekla je ona.

Foto: informer.rs

 

Silvija je govorila da se i dalje druži sa ostalim učesnicima „Nikad nije kasno“ koje je upoznala na takmičenju, ali zbog njenog života u Nemačkoj nema priliku često da se viđaju. 

- Ima njih nekoliko sa kojima se redovno čujem, zaista volim sa kolegama da ostanem u kontaktu je to takmičenje nikada nije bilo takmičenje jer smo mi zreli ljudi koji to gledali kao druženje i kao neki iskorak u karijeri. Znate da sam i najavljivala duet sa jednim od učecnika, ali vam neću otkriti o kome je reč već će te biti jako iznenađeni, verujte mi - istakla je pevačica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija