• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

01.12.2023

17:55

Naša pevačica bila je primorana da napusti Srbiju! Silvija glasom očarala publiku, a sada sprema veliko iznenađenje! (VIDEO)

printscreen/promo

Estrada

Naša pevačica bila je primorana da napusti Srbiju! Silvija glasom očarala publiku, a sada sprema veliko iznenađenje! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica i nekadašnja takmičarka popularnog šou programa "Nikad nije kasno", Silvija Jung, nakon duže vremenske pauze, najavljuje svoj spektakularan povratak!

Iako je oduševila žiri pomenutog takmičenja "Nikada nije kasno", Silvija je privremeno napustila javnu scenu, ali nije stala s radom na karijeri. 

Foto: Prntscreen

 

Vredno je radila na novim pesmama koje će očarati publiku i osvojiti njihova srca. Njen talenat, koji je već bio prepoznat, sada će zablistati u novom sjaju. Silvija je spremna da se vrati na velika vrata i ponovo osvoji srca publike svojim neodoljivim glasom i autentičnim izrazom.

Foto: Prntscreen

 

Podsetimo, Silvija je živela u Beogradu tokom odrastanja i školovanja, ali je zbog ljubavi i poslovnih obaveza bila primorana da napusti rodnu Srbiju i svoj život nastavi u Nemačkoj, gde i danas boravi. 

Foto: printscreen/promo

 

Njen veliki povratak možemo očekivati uskoro, a kako je izgledao njen prvi nastup pred žirijem šoua "Nikad nije kasno", možete poslušati u videu prilogu u nastavku teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija