• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

12.11.2023

22:47

"Bila sam prva i jedina...": Dragana Mirković priznala da je ponosna što je na domaću scenu uvela ove novitete

Miomir Milić

Estrada

"Bila sam prva i jedina...": Dragana Mirković priznala da je ponosna što je na domaću scenu uvela ove novitete

Podeli vest

Dragana Mirković u emisiji "Rame uz rame sa Draganom" pričala o počecima saradnje sa grupom "Đogani fantastiko".

Foto: ATAIMAGES

 

- Moja prva, velika plesna saradnja i početak moje plesne karijere bila je sa grupom „Đogani fantastiko“. Dugo smo radili i imali smo sjajne uspehe. Koliko sam ja rasla na tom plesnom polju, tako su oni rasli kao javne ličnosti, zvezde i postajali kasnije pevači. Na to sam ponosna jer sam ostvarila tu neku moju želju da pomažem ljudima da nalaze sebe i da napreduju i da imaju uspeha u svom poslu – rekla je Dragana, koja je ipak, i pored saradnje sa dens-grupama želela da ostane verna sebi i folk-muzici:

- Saradnja sa plesačima nije uticala na pravac moj muzičkog stila jer sam do dan-danas ostala Dragana Mirković koja peva folk-muziku. Ali bilo je bilo i iznenađenja, kao pesme "Kaži mi", "Oslobodi me", koje su bile dens pesme, ali to nije smetalo mom stilu. Samo je to bio plus, drago mi je što sam ostala pri svom stilu i to je bilo dozirano na pravi način - istakla je pevačica i dodala da je izuzetno ponosna što je prva radila koncerte sa plesačima:

- Pošto sam bila prva i dugo godina jedina koja je radila koncerte sa plesačima, bila sam jako ponosna na to. Prvo sam ja bila lično zadovoljna i ispunjena, jer su moje pesme automatski na sceni dobijale još više na toj nekoj moći. Bila sam stvarno jako ponosna. Imala sam velike čestitke i komplimente od mojih kolega, jer su bili svesni da to nije bilo nimalo lako da se peva i igra u isto vreme i bili su svesni koliko je rada i truda potrebno da se uloži u to. Imala sam osećaj da su bili ponosni na mene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26