• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.11.2023

16:49

Da li je ovo najužasnija scena u rijalitiju?! Miljana urinirala po Zolinim stvarima, Kulićeva prevazišla sebe u gadostima!

Printscreen You Tube/Zadruga Official, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Da li je ovo najužasnija scena u rijalitiju?! Miljana urinirala po Zolinim stvarima, Kulićeva prevazišla sebe u gadostima!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Miljana Kulić je imala žestoku svađu sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, a kako bi mu napakostila urinirala je po njegovoj garderobi!

Miljana i Zola su juče odlučili da prekinu svaku komunikaciju kako se više ne bi svađali, ali primirje nije dugo potrajalo.

Danas su opet otkopali ratne sekire i napravili haos u rijalitiju, te pobacali jedno drugom stvari u veštačko jezero. 

Međutim, Kulićeva je otišla korak dalje i zgrozila javnost kada je odlučila da urinira po ostatku Zolinih stvari.

 

 

"Koji je ovo komad psihijatrijske budale", "Ovo ne mogu ni da kazne, jer verovatno ovako nešto ne piše u ugovoru, nasla Miksi rupu u zakonu", "Mislila sam da sam sve videla, ali ovo je doseglo vrhunac", "Fuj gadura", "Katastrofa, dno dna", "Ovo je elita", "Krv ti je*em bolesnu", "Ovo je čisto iživljavanje njeno naspram njega", bili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26