• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.10.2023

21:30

"Spot je koštao 5.000 maraka, a plata je bila pet!" Otkriveni detalji ekranizacije Draganinog velikog hita!

Promo

Estrada

"Spot je koštao 5.000 maraka, a plata je bila pet!" Otkriveni detalji ekranizacije Draganinog velikog hita!

Podeli vest

Dragana Mirković je u emisiji "Rame uz rame sa Draganom" otkrila je tajne sa početka karijere.

U ovom plesačkom takmičenju 14 takmičara se bori za to da nastupi na Draganinom jubilarnom koncertu i za nagradu od milion dinara.

Glavni koreografi i članice žirija su Draganine saradnice Beba i Jovanka iz nekadašnje grupe Bit strit, koje su se prisetile svoje saradnje s Draganom na spotu za pesmu "Kaži mi".

Foto: ATAIMAGES

 

- Spot za pesmu "Kaži mi" radili smo s rediteljem Zlim. Spremali smo se u nekom periodu pre toga. U tom momentu spot je bio plaćen 5.000 maraka, a plata je bila pet maraka. Smrzavali smo se dok smo snimali spot, bukvalno, jer nije bilo grejanja. Imali smo dobru motivaciju, dobru kreaciju i ideje. Dragana je sve to ispratila, reditelj i svi koji su učestvovali. Zadovoljna sam onim što smo mi uradili u tom momentu - prisetila se Beba, dok je Jovanka dodala:

- Ja sam došla kasnije, nakon što je taj spot snimljen. Ali sam tu pesmu puno puta odigrala na turnejama i koncertima Dragane Mirković. 

Kako je izgledao pomenuti spot možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija