• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.10.2023

23:38

Skandal usred emisije! Bane Đokić hitno napustio studio, poznanik mu razlupao auto: "Prezaljubljen je u mene..."

informer/printscreen

Rijaliti

Skandal usred emisije! Bane Đokić hitno napustio studio, poznanik mu razlupao auto: "Prezaljubljen je u mene..."

Podeli vest

Voditeljka Dalila Dragojević otkrila je u emisiji "Narod pita" da je Bane Đokić napustio emisiju jer je morao da da izjavu policijskim službenicima.

Naime, ona je istakla da je izvesni V. M. ukrao Banetov rezervni ključ od automobila, upao na službeni parking televizije i razlupao njegov automobil, a pored toga je oštetio i Pinkove automobile.

Nakon kratke pauze, Bane se vratio u emisiju vidno uznemiren, te otkrio detalje.

Foto: Printscreen

 

- Vilica mi je ukočena i istraummiran sam. Vratio sam se u emisiju iz zahvalnosti prema čelnicima ove televizije i tebi. Loše se osećam, auto mi je uništen. Žao mi je što je osoba ukrala moj rezervni ključ, uradila ovo na televiziji. Nek smo svi živi i zdravi, pusti auto, ali šokiran sam, odakle smelosti da tako nešto uradiš. Naduvao je tri promila alkohola u krvi, odvežen je na VMA... Rekao sam ti na početku emisije mogu da očekujem svašta, ti si rekla "Jao pa videla sam ga ispred, čeka te ispred kao mukica...". Nije on naivan, spreman je na sve i svašta! Da li je on prezaljubljen, preemotivan ili bolesno ljubomoran, ne znam, ne znam gde živim... Ne mogu da verujem, stvarno - rekao je Bane.

- Dok si bio u emisiji, on ti je pisao poruke - rekla je voditeljka.

- Pisao mi je poruke, slikao mi ulaz televizije, rekao mi je da će večeras da me proslavi u emisiji... Rekao mi je da neću proći, slikao je vrata dok sam sedeo u emisiji - rekao je Đokić.

- Šta ćeš da radiš sada - pitala je Dalila.

Foto: Printscreen

 

- Ne znam...Ovo je jedna vrsta proganjanja. Ti znaš da je on išao u neku emisiju i svašta nešto pričao o meni, ali je on mene unakazio tom emisijom, povredio mi ugled. Poslao sam imejl toj televiziji da to nije lepo, ali sam to i zaboravio... On pije svakodnevno i nisam shvatao to za ozbiljno. On mi je lupao na vrata gde mi žive majka i sestra. Imam video snimke kada mi je dolazio kući. Trenutno osećam sramotu - rekao je on.

- Šta bi mu rekao da ga sada vidiš - pitala je Dalila, a Bane je briznuo u plač.

- Naravno da je teško kada dođete u emisiju da biste popričali o drugim ljudima, da biste popričali o rijalitiju u kojem ste i sami učestvovali, i onda se zbog te neke ljubavi desi to što se desi... - rekla je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija