• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.10.2023

21:30

Tajna veza Srđana Predojevića i zgodne glumice! Pričalo se da joj je slomio srce, a onda su se pojavile šok informacije

Shutterstock, ATA Images

Estrada

Tajna veza Srđana Predojevića i zgodne glumice! Pričalo se da joj je slomio srce, a onda su se pojavile šok informacije

Podeli vest

Iva Štrljić je dugo krila ovog partnera, a evo koliko je trajala njihova ljubav!

Bivša devojka Srđana Predojevića, kako se godinama spekuliše je bila atraktivna glumica Iva Štrljić. Iako njih dvoje o svojoj vezi nisu govorili javno, 2007. godine ih je spojio posao, a sve se završilo slomljenim srcem.

Te godine, Srđan je bio urednih jutarnjeg programa na RTS-u, dok je Iva vodila na TV B92 jutarnji program, a navodno su se zabavljali kratak vremenski period.

Foto: Miša Obradović

 

 

Navodno je par viđen zajedno u ludom provodu u jednom beogradskom klubu.

Ubrzo domaći mediji su javili da je par rastao posle svega mesec dana veze, i to ne na lep način.

- Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom - rekao je svojevremeno izvor blizak glumici.

Međutim, tada se takođe spekulisalo da njih dvoje čak nisu bili u romantičnoj vezi, već da im je odgovarala medijska pažnja i prašina koja se podigla nakon informacija da su navodno u ljubavi. Osim toga, Srđan i Iva nisu nikada govorili na ovu temu, niti objasniji prirodu svog tadašnjeg odnosa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija