• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.10.2023

19:00

(FOTO) O njemu reč neće da kaže! Ovako izgleda polubrat glumice Ive Štrljić koji je od nje mlađi 21 godinu!

informer.rs

Estrada

(FOTO) O njemu reč neće da kaže! Ovako izgleda polubrat glumice Ive Štrljić koji je od nje mlađi 21 godinu!

Podeli vest

Glumica Iva Štrljić po ocu ima polubrata, koga javnost ne poznaje.

Glumica Iva Štrljić je stalno u žiži javnosti, a osim o njenoj glumi i uspesima koje niže u ovom poslu, stalno se priča i o njenoj porodici.

I to nije ništa neobično, budući da je njen otac jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, Milan Štrljić.

Foto: printscreen instagram

 

 

Nažalost, on i Ivina majka Slavica, koja je takođe uspešna u svom poslu, razveli su se kada je Iva imala 15 godina.

Poznati glumac se tada vratio u Hrvatsku i započeo novo poglavlje u svom životu. 

- Volela sam trenutke detinjstva provedene sa tatom na filmskom setu i sa mamom u baletskoj sali. Uvek sam tamo bila mirna i strpljiva, a nikada mi nije bilo naporno što sam tu, naprotiv, jedva sam čekala. Već se tada moglo osetiti da ću te ambijente birati i za svoje životne - priznala je glumica jednom prilikom za domaće medije.

O odnosu sa ocem veoma retko govori, ali nije krila da su mnogi mediji želeli da prikažu njihov odnos onakvim kakav on zaista nije. 

- Dešavalo mi se nekoliko puta da mediji žele da naš odnos prikažu kroz neku svađu, neko nerazgovaranje, što nije tačno, a ono što moram da naglasim je da ću svog oca uvek da branim, čak i onda kada on to nije zaslužio, jer sam ja njegova ćerka. I ovo što sada pričam razumeće svaki otac i svaka ćerka - ispričala je glumica u intervjuu za magazin "Story".

Glumica Iva ima i 10 godina mlađeg brata Luku, ali po ocu ima i polubrata Frana koji je od nje mlađi 21 godinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

I o njemu, kao i o deci iz prethodnog braka, Milan nerado govori.

- Ona se već dvadeset godina bavi glumom i bori se. To je sudbina i tako je moralo biti. Jednostavno, deci ne možete da birate zanimanje. Nisam joj baš velika podrška, jer živi u drugoj državi. Mislim da joj i ne trebaju moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi - izjavio je jednom prilikom o Ivi njen otac.

U retkim trenucima kada govori o svom privatnom životu, popularni glumac je prokomentarisao i svog sina Frana odnosno Ivinog polubrata.

- Fran besprekorno govori engleski, voli borilačke veštine i želi da uči japanski - otkrio je Milan Štrljić jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija