• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2023

17:59

Nekada su bile bliske prijateljice! Suzana Jovanović prokomentarisala Karleušu nakon što je zaratila sa Popovićem

Informer/promo

Estrada

Nekada su bile bliske prijateljice! Suzana Jovanović prokomentarisala Karleušu nakon što je zaratila sa Popovićem

Podeli vest

Popularna pevačica tokom žiriranja u "Zvezdama Granda" bila je veoma bliska sa Sašom i njegovom suprugom Suzanom Jovanović, a čak su i letovanja provodila zajedno na Popovićevoj jahti u Hrvatskoj.

Pre nekoliko dana počeo je novi estradni rat. U glavnim ulogama su Jelena Karleuša i Saša Popović što je mnoge ostavilo u čudu. Ne tako davno bili su veoma bliski, a još se sećamo kako je JK podizala prašinu kao članica žirija takmičenja „Zvezde Granda‟.

Foto: printscreen

 

Popularna pevačica čak je letovala u Hrvatskoj sa Sašom i njegovom suprugom Suzanom Jovanović.

Bilo je to 2019. godine u Opatiji. Večeri su provodili uz muziku i smeh, bivši lider „Slatkog greha‟ rado je svirao klavir Jeleninim ćerkama Atini i Niki. Da li su ta lepa druženja samo davna prošlost ili je aktuelna svađa kratkog daha?

Foto: Youtube printscreen/ Zvezde Granda

 

Sašina supruga u jednom intervjuu za "Hello" otkrila je da je preslušala Jelenine nove albume za koje ima samo reči hvale. 

Preslušala sam „Alfu‟ i moram da priznam da to nije za mene, ali „Omega‟ mi je već bolja i najviše mi se dopada pesma „Abu Dabi‟ ‒ iskrena je pevačica.

 

Foto: printscreen

 

Na pitanje da li joj nedostaju druženja sa koleginicom odgovorila je:

Kada je Jelena otišla iz „Granda‟, putevi su nam se jednostavno razišli. Što ste bliži nekome više se i družite, mislim da je to normalno. Jelena ima svojih obaveza, ima porodicu, sada je prezauzeta promocijom, albumom, koncertima... No, svi smo mi tu, u istom krugu. Malo nas je život razdvojio, svako na svoju stranu, ali u svakom slučaju želim joj sve najlepše.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26