• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2023

06:20

Danas joj život liči na bajku, a nekada je jedva krpila kraj sa krajem! Žena Saše Popovića kopala kukuruz da zaradi za hranu

Kobra

Estrada

Danas joj život liči na bajku, a nekada je jedva krpila kraj sa krajem! Žena Saše Popovića kopala kukuruz da zaradi za hranu

Podeli vest

Pevačica danas uživa u suvom luksuzu, a pre muzičke karijere i uadje za Sašu Popovića živela je na rubu siromaštva.

Pevačica Suzana Jovanović nikada nije krila svoju prošlost. Iako danas živi u luksuzu i bogatstvu, ona je pre svoje muzičke karijere živela veoma teško.

Suzana potiče iz radničke porodice i često ističe da ju je to formiralo u ličonst kakva je sada.

Foto: Printscreen You Tube

 

U njenom detinjstvu i tokom odrastanja za celu porodicu zarađivao je samo njen otac, a i ona sama je često brala jabuke i trešnje za dnevnicu, sa roditeljima je kopala kukuruz, a odeću je kupovala na buvljaku.

Kasnije, kada je dovoljno odrasla, počela je da peva i svojim glasom zarađuje za sebe i porodicu. Suzana je uvek bila skromna. Od honorara uvek je imala za hleb i nešto najosnovnije, a živela je sa sinom u garsonjerici u Mirijevu.

Foto: Printscreen You Tube

 

Njen život se promenio kada je upoznala Sašu Popovića. Pevačica danas uživa u ogromnom materijalnom bogatsvu, a težak finansijski period je ostavila iza sebe.

- Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke - ispričala je ona jednom prilikom, prenosi pomenut magazin.

Foto: ATAIMAGES

 

Saša je Suzaninog sina iz prvog braka prihvatio kao svoje dete i nikada ga nije razdvajao od njihove ćerke Aleksandre. Danas im život liči na bajku.S


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26