• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.08.2023

17:00

Već troši "srpske pare" na koje nije gadljiv! Merlin stigao u Beograd u besnoj mašini od 140.000 evra?!

informer/printscreen

Estrada

Već troši "srpske pare" na koje nije gadljiv! Merlin stigao u Beograd u besnoj mašini od 140.000 evra?!

Podeli vest

Dino Merlin navodno je usnimljen je u Beogradu kako krstari ulicama u luksuznom automobilu!

Dino Merlin pevaće pred beogradskom publikom u novembru, i to četiri noći zaredom. Najavljeni koncerti bosanskog izvođača naišli su na veliki odjek publike, a malo njih zna da je pevač trenutno u Beogradu.

Pevač je već počeo troši "srpske pare", na koje očigledno nije gadljiv. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome Merlin navodno kroz prestonicu Srbije vozi jedan od najskupljih automobila marke BMW M8, čija se cena kreće i do 140.000 evra.

Foto: printscreen

 

 

Osoba za volanom, za koju se misli da je Merlin usnimljena je kako izlazi iz najelitnijeg mesta u srpskoj prestonici Beograda na vodi, gde je omladina, oduševljena automobilom, snimala taj prizor. Kasnije, kada je video postao viralan na društvenim mrežama, krenuli su i komentari: "Ljudi, Dino Merlin vozi BMW M8", "Jao, Dino Merlin u Beogradu", "Rasprodao četiri Arene i kupio sebi BMW od 140.000 evra", "Svaka čast svima koji su kupili kartu, sad Dino ima čime da turira po Beogradu"...

 

 

Podsetimo, neke od Merlinovih najgnusnijih izjava o Srbima su: "Treba pobiti sve Srbe, lepo je meni to odavno rekla Hanka Paldum", "Svi su dobrodošli na moj koncert osim životinja i Srba", "Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer se bolesnici obilaze"... Posle ovih izjava Merlin je za novembar ove godine zakazao četiri koncerta u Areni u Beogradu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija