• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.08.2023

22:15

"Sa ženom ne govorim"! Veljko se oglasio saopštenjem, došlo je do problema u braku sa Bogdanom!

printscreen

Estrada

"Sa ženom ne govorim"! Veljko se oglasio saopštenjem, došlo je do problema u braku sa Bogdanom!

Podeli vest

Koliko puta za tri godine braka se dogodila svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Mladi bračni par svoje turbulentne momente vešto skriva od javnosti, a čak ni članovima porodice ne dozvoljavaju da im se upliću u bračne probleme.

Sve sami rešavaju, a reklo bi se da veliku ulogu u njihovom odnosu igraju ljubav, razumevanje i kompromis, na šta su oboje pristali kada su se pred Bogom i ljudima zavetovali na večnu ljubav.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Sve što razgovorom ne uspevaju da reše po svoj prilici rešavaju duhovitim dosetkama i šalama, a baš jednu je nedavno Veljko podelio sa pratiocima stavljajući tag sa Bogdaninim imenom u opisu.

On je podelio snimak bosanskog komičara koji na televiziji prepričava dogodovštine iz svog bračnog života: 

- Sa ženom ne govorim, ne znam hoću li ustati na vreme, te sam joj sinoć na papir napisao: "Ženo, probudi me sutra u šest sati, moram na televiziju" Ust'o ja jutros, pola devet. Doduše na stolu stoji papir, piše: "Ismete, šest sati je ustani, zakasnićeš!"- ispričao je u živom programu Ismet Horo, a po svoj prilici reklo bi se da se Veljko sa njim poistovetio.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Od postavljanja Insta storija svi se pitaju da li je razlog objave zaista svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića ili je pak Cecin naslednik samo želeo da se sa svojom izabranicom našali.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija