• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.03.2024

19:33

Prvi video Kejt Midlton šokirao svet: Princeza detaljno progovorila o operaciji i opakoj bolesti

Društvene mreže/shutterstock

Showbiz

Prvi video Kejt Midlton šokirao svet: Princeza detaljno progovorila o operaciji i opakoj bolesti

Podeli vest

Haos u Britaniji. Princeza od Velsa, Kejt Midlton, je upravo objavila video na svom Instagram profilu, gde je otkrila da ima rak.

Ovo je prvo javno obraćanje Kejt Midlton od kako je nestala iz javnosti. Princeza je svojim video šokirala svet. Naime, ona je otkrila da joj je nakon operacije dijagnostifikovan kancer.

- U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu i tada se smatralo da ja nemam kancer - rekla je Kejt u videu, pa nastavila:

- Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je ipak imam rak. Moj medicinski tim stoga je savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranim fazama tog tretmana.

Foto: printscreen instagram

 

Kejt je u videu rekla da je to za nju i porodicu bio veliki šok, a pogotovu za decu.

- Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela terapije. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vreme da objasnimo sve Džordžu, Šarloti i Luisu na način koji je odgovarajući za njih, i da ih uverimo da će sve biti u redu.

Foto: printscreen instagram

 

Kejt je otkrila i da se dobro oseća i da se svakodnevno fokusira na svtari koje će joj pomoći u ozdravljenju.

- Nadamo se da ćete razumeti da, kao porodica, sada trebamo malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman - rekla je princeza.

Ova vest je veliki udar za britansku monarhiju jer je kralj Čarls III trenutno podvrgnut tretmanu zbog raka, što je saopštila Bakingemska palata početkom februara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija