• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.03.2024

15:06

"Bio je jako razočaran...": Kraljica Kamila se oglasila u jeku afere sa Kejt Midlton, pa prokomentarisala stanje princa Čarlsa

Printscreen Instagram, EPA Images, Profimedia

Showbiz

"Bio je jako razočaran...": Kraljica Kamila se oglasila u jeku afere sa Kejt Midlton, pa prokomentarisala stanje princa Čarlsa

Podeli vest

Kraljica Kamila Parker otkrila je kako se oseća njen suprug, kralj Čarls, koji trenutno leži u istoj bolnici čije je osoblje pod istragom zbog navodne povrede privatnosti podataka princeze Kejt Midlton.

Kralj Čarls viđen je danas kako napušta Klarens haus u Londonu, dok je njegova supruga kraljica Kamila nastavila sa službenim dužnostima pa se pojavila u Severnoj Irskoj gde je pričala o svom mužu.

Foto: profimedia

 

Pojavljivanje kraljevskog para dešava se u jeku nove afere koja je zadesila Kejt Midlton jer se saznalo da je troje radnika u londonskoj bolnici, gde je operisana pre duže od dva meseca, pokušalo da sazna detalje njenog zdravstvenog kartona, a istraga je u toku. Monarh je operisan na istoj klinici, zbog benignog povećanja prostate, nekoliko dana kasnije. U istoj zdravstvenoj ustanovi dijagnositkovan mu je rak. Nije bilo pokušaja uvida u poverljive podatke o njegovom zdravstvenom stanju, koliko je u ovom momentu poznato javnosti.

Kraljica Kamila je juče doputovala u Severnu Irsku gde je čeka više angažmana. Boravila je poslednji put tamo u maju prošle godine, sa kraljem Čarlsom koji je odložio većinu dužnosti zbog zdravstvenih problema.

Foto: EPAIMAGES

 

- Dobro je. Bio je jako razočaran što nije mogao da dođe - rekla je kraljica Kamila danas o britanskom kralju Čarlsu, piše Daily mail.

Izjava je i očekivana, ali nema dokaza da se veruje da oporavak monarha ide u drugom smeru.

Inače, tri člana osoblja londonske klinike pod istragom su zbog tvrdnji o navodnoj povredi privatnosti, odnosno pokušaju uvida u podatke, a pretpostavlja se da su oni suspendovani i da će snositi profesionalne sankcije, ako se dokaže da su pristupili privatnim medicinskim podacima o Kejt Midlton, navodi britanski list.

Taj navodni pokušaj desio se nakon što je buduća kraljica primljena na planiranu abdominalnu operaciju 16. janara. Kući je otišla dve nedelje kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12