• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype.rs/Informer/D. I.

12.04.2023

17:35

PUŠTENO JOŠ KARATA ZA KONCERT EROSA RAMACOTIJA! Veliko interesovanje zbog dolaska italijanske zvezde!

Showbiz

PUŠTENO JOŠ KARATA ZA KONCERT EROSA RAMACOTIJA! Veliko interesovanje zbog dolaska italijanske zvezde!

Podeli vest

Zbog velikog intersovanja za koncert Erosa Ramacotija koji je zakazan za 21. april u "Štark Areni", u prodaju je pušten novi kontigent ulaznica.

Saša Mirković, producent, čija firma "Hype" organizuje koncert istakao je da je poslednjih 1.500 karata pušteno u prodaju. Svi oni koji žele da prisustvuju nastupu italijanske legende, ulaznice mogu kupiti možete nabaviti na prodajnim mestima Tiket Vision kao i tickets.rs.

Foto: Instagram/printscreen

- Danas pušteno u prodaju poslednjih 1500 karata za koncert Erosa Ramacotija u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Vidimo se 21.04. Hvala svima koji su do sada kupili svoje ulaznice – napisao je Mirković.

Ramacoti je poznat po svojim brojnim hitovima, među kojima su “La Cosa Más Bella”, “Otra Como Tu” i “Un’Emozione Per Sempre”. Ovaj italijanski pevač je do sada održao mnogobrojne koncerte širom sveta, a njegov dolazak u Beograd izazvao je veliku pažnju kod fanova koji jedva čekaju da ga vide uživo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija