• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

14.12.2023

19:00

"Novac donosi samo probleme!" Ivan Bosiljčić za Informer iskreno o karijeri, Rusiji i ulogama (VIDEO)

Miloš Rafailović

Kultura

"Novac donosi samo probleme!" Ivan Bosiljčić za Informer iskreno o karijeri, Rusiji i ulogama (VIDEO)

Podeli vest

Ivan je veliku popularnost stekao ulogama u serijama "Ranjeni orao" i "Greh njene majke", za koje kaže da su u tom trenutku bile veoma važne.

Živim umereno, mnogo novca donosi probleme, kaže za Informer Ivan Bosiljčić. Poznati glumac, koji uporedo gradi i muzičku karijeru, tvrdi da mu materijalne stvari nisu najvažnije u životu i da ne voli da ima mnogo para.

- U životu nije najbitnije imati novac. Velika količina novca donosi probleme. Volim balans i živim umereno. Najvažnije mi je da smo moja porodica i ja bezbrižni, da nismo ugroženi ni sa jedne strane, etiketirani i u fokusu. Želja mi je da tako i ostane - kaže glumac koji je u braku sa pop divom Jelenom Tomašević i dodaje da se nikada nije vodio novcem kada je odlučivao kojom će se profesijom baviti:

Foto: Miloš Rafailović

Glumac Ivan Bosiljčić

- Dok sam bio mlađi, govorili su mi da striktno treba da se deklarišem kao glumac, a da mi pevanje bude neki sitni hobi iza zavese. Nisam slušao, već sam odlučio da na sceni budem i glumac i pevač i igrač jer sam se 16 godina aktivno bavio folklorom. Jedno ne isključuje drugo. Da sam sve to razdvojio, bila bi greška. 

Ivan je proteklih godina mnogo snimao u Rusiji. Kaže da mu rat u Ukrajini nije poremetio angažmane u Moskvi.

- Nije to rat, to je specijalna operacija, podržavam tu tezu. I pre nego što su počeli ti nemiri u Evropi, moja odluka je bila da se vratim u Srbiju jer me dugo nije bilo u domaćim projektima. Posvetio sam se igranju u Pozorištu na Terazijama i Narodnom pozorištu, a jedva čekam da se vratim i snimam u Rusiji. Potrudiću se da ubuduće podjednako radim u obe države - kaže Bosiljčić.

Foto: Miloš Rafailović

Glumac Ivan Bosiljčić

Ivan je veliku popularnost stekao ulogama u serijama "Ranjeni orao" i "Greh njene majke", za koje kaže da su u tom trenutku bile veoma važne.

- Ti projekti su za domaće tržište tada bili veoma korisni. Iako su te serije bile lišene svake modernosti u smislu erotizma, tretiranja nasilja i ratobornosti, bile su inovativne. Bio je to neki novi talas koji je trebalo da počisti neke teme, da se raščisti vazduh, da svi udahnemo duboko i nastavimo dalje... Te serije govore o tome da je nekada postojala i građanska Srbija. Nismo bili samo u blatu, kako neke velike sile pokušavaju da nas predstave. Bili smo zemljoradnici, ali i gospoda, pošteni seljaci, ali i edukovani građani reformatori. Važno je bilo prisetiti se toga i shvatiti da ne može neka tinejdž država da nas vaspitava jer smo mi narod sa istorijom. Divno je da se obrađuje svaki taj segment - završava priču glumac.

Ceo intervju možete pogledati u videu na kraju tekta:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija