• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

28.07.2023

13:06

Ekskluzivno! Sprema se srpska verzija "Prijatelja"! Evo ko će glumiti Rosa, Džoija, Rejčel i Fibi

Informer

Kultura

Ekskluzivno! Sprema se srpska verzija "Prijatelja"! Evo ko će glumiti Rosa, Džoija, Rejčel i Fibi

Podeli vest

Glavne junake - Rejčel, Fibi, Moniku, Rosa, Čendlera i Džoija na malim ekranima su dočarali Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Dejvid Švimer, Metju Peri i Met Leblank koji su zahvaljujući ovom sitkomu stekli svetsku slavu.

Čuvena američka serija "Prijatelji" dobiće svoju srpsku verziju! Ova komedija autora Dejvida Krejna i Marte Kofman snimala se deset sezona i bila je u samom vrhu gledanosti na američkim televizijama, ali i širom sveta.

Glavne junake - Rejčel, Fibi, Moniku, Rosa, Čendlera i Džoija na malim ekranima su dočarali Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Dejvid Švimer, Metju Peri i Met Leblank koji su zahvaljujući ovom sitkomu stekli svetsku slavu.

Foto: Foto: Youtube Printscreen/Entertainment Tonight

Dženifer Aniston kao Rejčel Grin u seriji "Prijatelji"

Ova popularna serija će dobiti srpsku verziju, ali ne u vidu igrane serije, već kao predstavu čija je premijera zakazana za 20. oktobar u MTS dvorani. Režiraće je Isidora Goncić.

Kako Informer saznaje Rosa Gelera igraće Vladimir Kovačević, a Džoija Tribijanija Rade Ćosić.

Foto: printscreen

Vladimir Kovačević glumiće Rosa Gelera

Za ostale likove poziv su dobili i Nina Janković, Vaja Dujović i Marija Bergam, a definitivna podela uloga za ostale likove biće završena krajem avgusta.

Foto: Zoran Sinko

Rade Ćosić glumiće Džoija Tribijanija

Iza ovog ambicioznog projekta stoji producent Boris Mišković, koji ima više od tri decenije iskustva u teatru.

Foto: Foto: Youtube Printscreen/friends forever

Dejvid Švimer kao Ros Geler u seriji "Prijatelji"

Priča prati dogodovštine šest prijatelja koji provode dosta vremena zajedno, a sve počinje kada bogatašica Rejčel, bežeći sa sopstvenog venčanja, sretne svoju prijateljicu iz detinjstva Moniku. Njih dve postaju cimerke, a Rejčel se ubrzo sprijatelji sa ostalim Monikinim prijateljima. 

Da li će Rejčel i Ros konačno završiti zajedno? Da li će Dženis uspeti da pridobije Čendlera starom ljubavnom taktikom? Ima li nade za Džoija da postane holivudski glumac i da li Fibi može da napravi muzičku karijeru ukoliko Monika pristane da joj postane menadžer? Sve ove događaje ljubitelji omiljene američke serije moći će da pogledaju u predstavi "Prijatelji", parodiji o prijateljstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija