• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2024

10:39

Đilasov hejter udario na državu! Olenik traži da se Vučiću zabrani ulazak u BiH i Crnu Goru, samo zato što ne dozvoljava da se Srbi proglase za genocidni narod!

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

Đilasov hejter udario na državu! Olenik traži da se Vučiću zabrani ulazak u BiH i Crnu Goru, samo zato što ne dozvoljava da se Srbi proglase za genocidni narod!

Podeli vest

Đilasovac i NATO lobista Aleksandar Olenik udario je na državu Srbiju zatraživši da se Aleksandu Vučiću zabrani ulazak u Bosnu i Hercegovinu i u Crnu Goru?!

Srpski opozicionar i NATO lobista Aleksandar Olenik, koji javno priznaje nezavisnost lažne države Kosovo, još jednom je udario na Srbiju! 

On je u izjavi koju je dao za islamističku "Slobodnu Bosnu" izjavio da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću  treba zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, samo zato što ne dozvoljava da se Srbi proglase za genocidni narod.

- Srbiji je mjesto u Evropskoj uniji. Možda bi čak bilo najbolje preuzeti scenario Crne Gore. Možda bi se prvo trebalo ući u NATO pa tek onda u EU. Kosovo je nezavisna država. I to svi vide i svi znaju - rekao je Olenik za Slobodnu Bosnu. Takođe, ponovio je da "Srbija mora da uvede sankcije Rusiji zbog agresije na Ukrajinu".

- Kad govorimo o proglašenjem personom non grata i zabranom ulaska u BiH, ja bih najradije proglasio personom non grata u Srbiji (...) Mislim da Bosna i Hercegovina i Crna Gora suštinski imaju razloga da Vučića proglase personom non grata i zabrane mu ulazak u zemlju - rekao je.

Olinik: "Srpsko dvorište su ratni zločini i genocid"

- Bez suočenja sa zločinima koje su pojedinci sa srpske strane izvršili, a priznanje zločina genocida je samo jedan od načina tog suočenja, neće nikad doći do pomirenja među građanima, odnosno narodima. Do pomirenja može doći ako svi pogledamo u svoje dvorište. Srpsko dvorište su ratni zločini i genocid. (...) Zna se ko je odgovoran za genocid i to je polazna tačka. 

Podstimo, Aleksandar Olenik je u junu prošle godine pozivao narod na navodne 'proteste protiv nasilja' u Beogradu sa kijevskog trga Majdan kada je poručio: 'Ništa nije slučajno' i time jasno pokazao da želi reprizu ukrajinske 'obojene revolucije', u kojoj je poginulo više stotina ljudi.

 

 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija