• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2024

08:30

Sandra Božić odgovorila Ponošu! Bedni psi laju preko plota dok se Aleksandar Vučić svim atomima snage bori za Srbiju

Zoran Sinko

Politika

Sandra Božić odgovorila Ponošu! Bedni psi laju preko plota dok se Aleksandar Vučić svim atomima snage bori za Srbiju

Podeli vest

Potpredsednica Skupština Srbije Sandra Božić iz SNS reagovala je na "mudrovanje" Zdravka Ponoša o sednici SB UN o Kosovu i Metohiji.

"Bedni psi laju preko plota dok se Aleksandar Vučić svim atomima snage bori za Srbiju i njene građane! Sa rezervnim pasošem u džepu agituju protiv svoje države i otvoreno lobiraju za krvnike kojima bi koliko sutra dali deo teritorije, a generacijama slomili kičmu stavljanjem žiga genocida na srpski narod! To su isti oni koji su ceo svoj vek posvetili saradnji sa svim neprijateljima naše države ne bi li se okoristili o malo vlasti! Baš ovaj je i sa kućnog praga pobegao, dok su Srbe ubijali i progonili, pa ne očekujem ni danas ništa drugo do da pomogne svima onima koji Srbiji žele samo najgore", napisala je ona na Iksu.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija